YigitYetkin Hectopat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #1 Windows 10 yükledim ama pencerelerin tasarımları hiç resimlerdeki gibi değil. Bu benim bilgisayardan; Buda olması gereken; Pencere tasarımlarını nasıl böyle yapabilirim.
Windows 10 yükledim ama pencerelerin tasarımları hiç resimlerdeki gibi değil. Bu benim bilgisayardan; Buda olması gereken; Pencere tasarımlarını nasıl böyle yapabilirim.
P porketles Kilopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2015 #2 Masasüstünde sağ tık yapıp kişiselleştirmeye girin ve alt taraftaki renk sekmesinden istediğiniz rengi (resimdeki gibi olsun derseniz siyahı ayarlayın) seçebilirsiniz.Tam siyah olmazsa koyuluğunu vb. değiştirerek istediğiniz tona getirebilirsiniz.
Masasüstünde sağ tık yapıp kişiselleştirmeye girin ve alt taraftaki renk sekmesinden istediğiniz rengi (resimdeki gibi olsun derseniz siyahı ayarlayın) seçebilirsiniz.Tam siyah olmazsa koyuluğunu vb. değiştirerek istediğiniz tona getirebilirsiniz.