Windows 10 Performance Edition vs Windows 10 Gaming Edition vs Windows 10 Superlite Compact

Size şöyle bir yöntemde söyleyebilirim. Windows'un orijinal sitesinden ISO'yu indirip Home Single Language kurun, sistem açıldıktan sonra gereksiz uygulamaları kaldırın ve servisleri de kapatın. Hem yüksek performans alacaksınız hem de güvenlik anlamında sorun çıkmayacak.

Tnctr'de elemanların çoğunun havasından geçilmiyor önermem orayı. Konu açıyorsun alay ediyorlar. Ayrıca orada bir tane eleman vardı editlenmiş sistem yapıp millete parayla satıyordu sonradan itiraf etti sistemlere virüs vs entegre ediyormuş.

Hepiniz SagOlun Home single kurdum amma kurulduktan sonra internette geziniken klavye ve mouse gitti. guc tusu ile kapatip actim ve kendisini otomatik onayima atti. 2 3 kez yeniden kudum amma gene ayni hatayi aldim. ne yapa biliyim? ( kusuya bakmayin bazi harvlee calismiyo)

Kanka ne gerek var ki? Bu olay peyniri alıp eritip kendin güzel bir nacho sos yapabilecekken marketten son kullanma tarihi yazmayan markasız "bootleg" bir nacho sos almak gibi. DIY olarak o sürümlerdeki bloatware temizliğini yapmanı sağlayacak çok basit scriptler GitHub'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…