muhammedgöğce3107
Hectopat
Daha fazla
1) Merhaba arkadaşlar ben Windows 7 işletim sistemi kullanıyorum ve bilgisayarın disk kapasitesi düşük (500 GB). Bundan dolayı program ekle veya kaldır dan kaldırabileceğim (önemli sistem dosyaları ve güncellemeleri hariç) neler vardır öğrenmek istiyorum. Kaldırılabilecek uygulamaları yazarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler.
Uygulama değiştir veya kaldırdaki uygulamalar:
2)Bilgisayarın performansı son zamanlarda oldukça düştü arttırmanın bir yolu var mıdır ? Bir uygulama vs. bir de arkadaşların bir tavsiyesi var doğru mudur bilmiyorum. Ama windows 10 da performans artışı görülüyormuş şuanki sistem Windows 7 doğruysa 10'a geçmeyi düşünüyorum, doğruluğu nedir?
3) Bilgisayarın sağ alt kısmında bilgisayarın orjinal olmadığı yazıyor ve paint gibi uygulamalara girdiğimde windows orjinal değil hatası veriyor. Çözümü nedir?
Uygulama değiştir veya kaldırdaki uygulamalar:
2)Bilgisayarın performansı son zamanlarda oldukça düştü arttırmanın bir yolu var mıdır ? Bir uygulama vs. bir de arkadaşların bir tavsiyesi var doğru mudur bilmiyorum. Ama windows 10 da performans artışı görülüyormuş şuanki sistem Windows 7 doğruysa 10'a geçmeyi düşünüyorum, doğruluğu nedir?
3) Bilgisayarın sağ alt kısmında bilgisayarın orjinal olmadığı yazıyor ve paint gibi uygulamalara girdiğimde windows orjinal değil hatası veriyor. Çözümü nedir?
Son düzenleyen: Moderatör: