Windows 10 performansı artırır mı ?

Daha fazla  
1) Merhaba arkadaşlar ben Windows 7 işletim sistemi kullanıyorum ve bilgisayarın disk kapasitesi düşük (500 GB). Bundan dolayı program ekle veya kaldır dan kaldırabileceğim (önemli sistem dosyaları ve güncellemeleri hariç) neler vardır öğrenmek istiyorum. Kaldırılabilecek uygulamaları yazarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler.
Uygulama değiştir veya kaldırdaki uygulamalar:

2)Bilgisayarın performansı son zamanlarda oldukça düştü arttırmanın bir yolu var mıdır ? Bir uygulama vs. bir de arkadaşların bir tavsiyesi var doğru mudur bilmiyorum. Ama windows 10 da performans artışı görülüyormuş şuanki sistem Windows 7 doğruysa 10'a geçmeyi düşünüyorum, doğruluğu nedir?

3) Bilgisayarın sağ alt kısmında bilgisayarın orjinal olmadığı yazıyor ve paint gibi uygulamalara girdiğimde windows orjinal değil hatası veriyor. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım bende Windows 10 a geçiş yaptım çok memnunum ekran kartım directx 12 destekliyor eğer seninkide destekliyorsa geç derim ve Windows 10 daha güncel olduğu için perfonmansta artar birde bence geç derim bu arada window 10 a geçersen sınırsız etkinleşiyodu ben ondan faydalandım ama her halde süresi bitti ama geçmekte fayda var diye düşünüyorum

Bence Windows 10 geçmelisin. Güncellemeleri kaldırmanı önermem. Güncellemeler sistem için gereklidir. HDD boyutun iyi. Sistemin diğer özelliklerini yazar isen daha iyi yorum yapabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…