Selam,
Windows performans arttırma yöntemlerin çoğunu denedim fakat HDD olduğu için çok yavaş. Performans arttırmak için Windows 10'u patates yapabileceğim bir şey var mı? Örneğin, temalar vb.
Selam,
Windows performans arttırma yöntemlerin çoğunu denedim fakat HDD olduğu için çok yavaş. Performans arttırmak için Windows 10'u patates yapabileceğim bir şey var mı? Örneğin, temalar vb.
İşe yaramaz, her şeyin bir sınırı var ve seninki o kadar destekliyor. Tek yapabileceğin donanım yükseltme yapmak. Linux dağıtımlarına geçmek de öyle çok bir artış sağlamıyor.
Selam,
Selam,
Bilgisayarı sadece oyun için kullanmıyorsan Linux'a geçmeni tavsiye ederim.
(Artık çoğu oyun oynanıyor fakat ayar yapman gerekiyor). Eğer Windows hızlandırmak istiyorsan kesinlikle bu rehberi yap farkı görür bana da teşekkür edersin
Bilgisayarı sadece oyun için kullanmıyorsan Linux'a geçmeni tavsiye ederim.
(Artık çoğu oyun oynanıyor fakat ayar yapman gerekiyor). Eğer Windows hızlandırmak istiyorsan kesinlikle bu rehberi yap farkı görür bana da teşekkür edersin