Windows 10 performansı nasıl artırılır?

GrandST

Hectopat
Selam,
Windows performans arttırma yöntemlerin çoğunu denedim fakat HDD olduğu için çok yavaş. Performans arttırmak için Windows 10'u patates yapabileceğim bir şey var mı? Örneğin, temalar vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,
Windows performans arttırma yöntemlerin çoğunu denedim fakat HDD olduğu için çok yavaş. Performans arttırmak için Windows 10'u patates yapabileceğim bir şey var mı? Örneğin, temalar vb.
İşe yaramaz, her şeyin bir sınırı var ve seninki o kadar destekliyor. Tek yapabileceğin donanım yükseltme yapmak. Linux dağıtımlarına geçmek de öyle çok bir artış sağlamıyor.

Selam,

Uğraşma he beki RAM kullanımı ve işlemci kullanımı düşük olan Windows 10 LTSC kur başka bir şey yapma sistem kötüyse.

Selam,

Bilgisayarı sadece oyun için kullanmıyorsan Linux'a geçmeni tavsiye ederim.
(Artık çoğu oyun oynanıyor fakat ayar yapman gerekiyor). Eğer Windows hızlandırmak istiyorsan kesinlikle bu rehberi yap farkı görür bana da teşekkür edersin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her konuya şu adamın videolarını atıp durmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…