M mustafamaras Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 113 Çözümler 1 28 Haziran 2020 #1 Aygıt yöneticisinden pili devre dışı bırakıp sonra donanım aygıtlarını tara dedim ama yine de olmadı, yüzdesi görünmüyor bir el atın ya. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2020
Aygıt yöneticisinden pili devre dışı bırakıp sonra donanım aygıtlarını tara dedim ama yine de olmadı, yüzdesi görünmüyor bir el atın ya.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 28 Haziran 2020 #2 Ayarlar>Kişiselleştirme>Görev Çubuğu>"Görev çubuğunda hangi simgelerin görüneceğini seçin" Ayarından açabilirsin.
Ayarlar>Kişiselleştirme>Görev Çubuğu>"Görev çubuğunda hangi simgelerin görüneceğini seçin" Ayarından açabilirsin.
Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 28 Haziran 2020 #3 mustafamaras dedi: Aygıt yöneticisinden pili devre dışı bırakıp sonra donanım aygıtlarını tara dedim ama yine de olmadı, yüzdesi görünmüyor bir el atın ya. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Bende bilgisayarımı formatladığımda gözükmüyordu. Windows Update ayarlarına girip oradaki bütün güncellemeleri yapınca gelmişti.
mustafamaras dedi: Aygıt yöneticisinden pili devre dışı bırakıp sonra donanım aygıtlarını tara dedim ama yine de olmadı, yüzdesi görünmüyor bir el atın ya. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Bende bilgisayarımı formatladığımda gözükmüyordu. Windows Update ayarlarına girip oradaki bütün güncellemeleri yapınca gelmişti.