mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.230 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #1 Fotoğraftaki hatayı alıyorum PIN'imi ayarla dediğimde ise Store'da uygulama arasın mı diye bir ekran çıkıyor evet deyince ise hiçbir şey olmuyor. Nasıl düzeltebilirim? Kapatıp açmayı denedim olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2020
Fotoğraftaki hatayı alıyorum PIN'imi ayarla dediğimde ise Store'da uygulama arasın mı diye bir ekran çıkıyor evet deyince ise hiçbir şey olmuyor. Nasıl düzeltebilirim? Kapatıp açmayı denedim olmadı.
araba almak istiyom Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 488 Çözümler 3 3 Kasım 2020 #2 Microsoft hesabı ile giriş mi yaptınız.
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.230 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #3 araba almak istiyom dedi: Microsoft hesabı ile giriş mi yaptınız. Genişletmek için tıkla... Sanırım evet.
araba almak istiyom dedi: Microsoft hesabı ile giriş mi yaptınız. Genişletmek için tıkla... Sanırım evet.
araba almak istiyom Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 488 Çözümler 3 3 Kasım 2020 #4 O zaman şifremi unuttum diyerek şifrenizi değiştirebilirsiniz. Bende de öyle olmuştu öyle çözdüm.
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.230 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #5 araba almak istiyom dedi: O zaman şifremi unuttum diyerek şifrenizi değiştirebilirsiniz. Bende de öyle olmuştu öyle çözdüm. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok, yinede teşekkür ederim.
araba almak istiyom dedi: O zaman şifremi unuttum diyerek şifrenizi değiştirebilirsiniz. Bende de öyle olmuştu öyle çözdüm. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok, yinede teşekkür ederim.
MASSTİFF Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 66 3 Kasım 2020 #6 Çözemezsen PC'yi kapat açarken ekran gelmeden F10'a tıkla sıfırlamayı dene.
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.230 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #7 MASSTİFF dedi: Çözemezsen PC'yi kapat açarken ekran gelmeden F10'a tıkla sıfırlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Pek çözülecek bir hata gibi durmuyordu bende format attım.
MASSTİFF dedi: Çözemezsen PC'yi kapat açarken ekran gelmeden F10'a tıkla sıfırlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Pek çözülecek bir hata gibi durmuyordu bende format attım.