Windows 10 pin kullanılamıyor hatası

bedrhnaliakcy

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
İndie software
Öncesi yok PC'yi açtıktan sonra pin kullanılamıyor dedi. Ben de birkaç ayar denedim olmadı. En son sıfırladım açıldı daha sonra kapatıp tekrar açınca aynı sorun ile karşılaşıyorum. Sizce nedir problem?

Bir de hepsinden önce 3-4 gün önce bazı hizmetleri durdurmuştum. Sistemim biraz kötü de ondan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncesi yok PC'yi açtıktan sonra pin kullanılamıyor dedi. Ben de birkaç ayar denedim olmadı. En son sıfırladım açıldı daha sonra kapatıp tekrar açınca aynı sorun ile karşılaşıyorum. Sizce nedir problem?

Bir de hepsinden önce 3-4 gün önce bazı hizmetleri durdurmuştum. Sistemim biraz kötü de ondan.
Pc'yi mi sıfırladınız? Eğer pc'yi sıfırladınız ise HDD'nin veya SSD'nin sağlığını atın nedeni ise benimde HDDem ölmüştü Windows kendini kilitledi ve şifre istedi.

Pc'yi mi sıfırladınız? Eğer pc'yi sıfırladınız ise HDD'nin veya SSD'nin sağlığını atın nedeni ise benimde HDDem ölmüştü Windows kendini kilitledi ve şifre istedi.
ya zaten benim pc ömüş ağlayanı yok .
Şimdi tekrar sıfırladım düzeldi. Büyük ihtimal ile kapat aç yapınca aynı sorun oluşacak.
Zaten pc kobay mahluku oldu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı