7 752489 Picopat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 36 4 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar dun bilgisayari sifirladim. Bilgisayara sifre eklememi soyledi, ekledim. Ancak kaldirmak istiyorum nasıl kaldirabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2024
Arkadaşlar dun bilgisayari sifirladim. Bilgisayara sifre eklememi soyledi, ekledim. Ancak kaldirmak istiyorum nasıl kaldirabilirim?
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.809 Çözümler 20 4 Eylül 2024 #2 Hocam Windows helloyu ayarlamanız lazım ardından altta kapatma yeri var. Artı 0 Eksi
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.385 Makaleler 1 Çözümler 11 4 Eylül 2024 #3 752489 dedi: Arkadaşlar dun bilgisayari sifirladim. Bilgisayara sifre eklememi soyledi, ekledim. Ancak kaldirmak istiyorum nasıl kaldirabilirim? Eki Görüntüle 2302116 Genişletmek için tıkla... Şifreyi değiştir de eski şifreni gir yeni şifre kısmını boş bırak kalkar. Artı 0 Eksi
752489 dedi: Arkadaşlar dun bilgisayari sifirladim. Bilgisayara sifre eklememi soyledi, ekledim. Ancak kaldirmak istiyorum nasıl kaldirabilirim? Eki Görüntüle 2302116 Genişletmek için tıkla... Şifreyi değiştir de eski şifreni gir yeni şifre kısmını boş bırak kalkar.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.809 Çözümler 20 4 Eylül 2024 #4 Veya bu videoyu yapın bende bunu yapınca kalkmıştı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Veya bu videoyu yapın bende bunu yapınca kalkmıştı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 7 752489 Picopat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 36 5 Eylül 2024 #5 mardzic dedi: Şifreyi değiştir de eski şifreni gir yeni şifre kısmını boş bırak kalkar. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam. sado01 dedi: Hocam Windows helloyu ayarlamanız lazım ardından altta kapatma yeri var. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor bulamadım Windows hello nasıl ayarlaniyor. sado01 dedi: Veya bu videoyu yapın bende bunu yapınca kalkmıştı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
mardzic dedi: Şifreyi değiştir de eski şifreni gir yeni şifre kısmını boş bırak kalkar. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam. sado01 dedi: Hocam Windows helloyu ayarlamanız lazım ardından altta kapatma yeri var. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor bulamadım Windows hello nasıl ayarlaniyor. sado01 dedi: Veya bu videoyu yapın bende bunu yapınca kalkmıştı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...