Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 22 Ocak 2019 #1 Sistemimde çevrimiçi kullanıcı hesabı aktif ve bunu kapatmak veya çıkış yapmak istemiyorum. PC'yi her açtığımda pin veya parola girmek zorunda kalıyorum. Bu ikisini W10 ayarlarında kapatabilme imkanı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2019
Sistemimde çevrimiçi kullanıcı hesabı aktif ve bunu kapatmak veya çıkış yapmak istemiyorum. PC'yi her açtığımda pin veya parola girmek zorunda kalıyorum. Bu ikisini W10 ayarlarında kapatabilme imkanı var mı?
FlyingBeaver Kilopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 127 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2019 #2 windows + r tuş kombinasyonuyla açılan çalıştır menüsüne "netplwiz" yazarak kullanıcı hesapları menüsüne ulaşabilirsiniz. Buradan kırmızı alan içerisindeki seçeneğin tikini kaldırırsanız windows başlangıcında şifre istemez.
windows + r tuş kombinasyonuyla açılan çalıştır menüsüne "netplwiz" yazarak kullanıcı hesapları menüsüne ulaşabilirsiniz. Buradan kırmızı alan içerisindeki seçeneğin tikini kaldırırsanız windows başlangıcında şifre istemez.