bytasa Femtopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #1 Merhaba. Dünden beri bu hatayı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? PIN'imi ayarla diyorum aynı şekil bu ekrana dönüyor. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2021
Merhaba. Dünden beri bu hatayı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? PIN'imi ayarla diyorum aynı şekil bu ekrana dönüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2021 #2 bytasa dedi: Eki Görüntüle 1246559 Merhaba. Dünden beri bu hatayı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? PIN'imi ayarla diyorum aynı şekil bu ekrana dönüyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buna Bir Bakar mısın? Artı 0 Eksi
bytasa dedi: Eki Görüntüle 1246559 Merhaba. Dünden beri bu hatayı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? PIN'imi ayarla diyorum aynı şekil bu ekrana dönüyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buna Bir Bakar mısın?
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2021 #3 Başka bir bilgisayarınız var mı? Artı 0 Eksi
KS KS bytasa Femtopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #4 hdmı Başka bir bilgisayarınız var mı? Aqely dedi: hayır Genişletmek için tıkla... ByGny dedi: Buna Bir Bakar mısın? Genişletmek için tıkla... bakıyorum teşekkür ederim Artı 0 Eksi
hdmı Başka bir bilgisayarınız var mı? Aqely dedi: hayır Genişletmek için tıkla... ByGny dedi: Buna Bir Bakar mısın? Genişletmek için tıkla... bakıyorum teşekkür ederim
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2021 #5 bytasa dedi: Bakıyorum teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... rica ederim. Artı 0 Eksi