M Mert Can1 Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #1 Bilgisayarıma format attım. Şu an açtığımda posta uygulamasına girince hesap ekle butonuna sol tık yapıyorum fakat hiçbir etkisi olmuyor. Aynı şekilde durmaya devam ediyor.
Bilgisayarıma format attım. Şu an açtığımda posta uygulamasına girince hesap ekle butonuna sol tık yapıyorum fakat hiçbir etkisi olmuyor. Aynı şekilde durmaya devam ediyor.
yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #2 Gizlilik ayarlarından soldaki menüden e posta sekmesine gelip resimdeki hale getirip deneyin Dosya Ekleri Screenshot_216.png 11 KB · Görüntüleme: 74
M Mert Can1 Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #3 yuceXx52 dedi: Gizlilik ayarlarından soldaki menüden e posta sekmesine gelip resimdeki hale getirip deneyin Genişletmek için tıkla... bütün ayarlar o şekilde alt kişiler ve windows search var onlarda açık durumda fakat olmuyor
yuceXx52 dedi: Gizlilik ayarlarından soldaki menüden e posta sekmesine gelip resimdeki hale getirip deneyin Genişletmek için tıkla... bütün ayarlar o şekilde alt kişiler ve windows search var onlarda açık durumda fakat olmuyor
yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #4 Mert Can1 dedi: Bütün ayarlar o şekilde alt kişiler ve Windows Search var onlarda açık durumda fakat olmuyor Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de vardı arkadaşım bu ayarları gösterdi ve oldu
Mert Can1 dedi: Bütün ayarlar o şekilde alt kişiler ve Windows Search var onlarda açık durumda fakat olmuyor Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de vardı arkadaşım bu ayarları gösterdi ve oldu
M Mert Can1 Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #5 yuceXx52 dedi: Aynı sorun bende de vardı arkadaşım bu ayarları gösterdi ve oldu Genişletmek için tıkla... Keşke bendede düzelseydi :"/
yuceXx52 dedi: Aynı sorun bende de vardı arkadaşım bu ayarları gösterdi ve oldu Genişletmek için tıkla... Keşke bendede düzelseydi :"/