harun101010 Hectopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2015 #1 Arkadaşlar denemediğim yöntem kalmadı. Bir türlü olmuyor. Denediğim yöntemler: W10 pro UEFI kurulum yaptım ama güncellemeyi ben de alamıyorum dosyayı indiriyor hata veriyor. Windows Update Otomatik Sorun Giderici Denedim sonuç çözülmedi. Düzeltilemedi hatası aldım. Windows 10 Medya Oluşturma Aracı Denedim. Son ana kadar yükleniyor son anda beklenmedik bir hata ile karşılaştık sorunu çıkıyor. Windows Update Hatası Konudaki her şeyi yaptım. Sorun düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2015
Arkadaşlar denemediğim yöntem kalmadı. Bir türlü olmuyor. Denediğim yöntemler: W10 pro UEFI kurulum yaptım ama güncellemeyi ben de alamıyorum dosyayı indiriyor hata veriyor. Windows Update Otomatik Sorun Giderici Denedim sonuç çözülmedi. Düzeltilemedi hatası aldım. Windows 10 Medya Oluşturma Aracı Denedim. Son ana kadar yükleniyor son anda beklenmedik bir hata ile karşılaştık sorunu çıkıyor. Windows Update Hatası Konudaki her şeyi yaptım. Sorun düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum.
hayhaybaskan Hectopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 288 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2015 #2 Aynı sorun bende de var. İndiriyor ama yüklemiyor.
harun101010 Hectopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2015 #3 Sorun bende dün enterasan bir şekilde düzeldi. Sanırım Windows güncelleme sisteminde sorun var. Tekrar denemelisin.
Sorun bende dün enterasan bir şekilde düzeldi. Sanırım Windows güncelleme sisteminde sorun var. Tekrar denemelisin.