3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 29 Mart 2021 #161 Falsey dedi: Rufus a gerek yok yani değil mi? ISO Dosyasını WinRAR ile açsam içindekileri CD ye atsam oluyor mu? Genişletmek için tıkla... UEFI yapacaksanız Rufus'a gerek var. Ama en iyisi siz Rufus ile yapın.
Falsey dedi: Rufus a gerek yok yani değil mi? ISO Dosyasını WinRAR ile açsam içindekileri CD ye atsam oluyor mu? Genişletmek için tıkla... UEFI yapacaksanız Rufus'a gerek var. Ama en iyisi siz Rufus ile yapın.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #162 YFK dedi: Hocam Windows 10'un kendi CD biçimlendirme aracı var. Onunla yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O sadece CD'ler için USB olmuyor.
YFK dedi: Hocam Windows 10'un kendi CD biçimlendirme aracı var. Onunla yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O sadece CD'ler için USB olmuyor.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 29 Mart 2021 #163 m3081 dedi: O sadece CD'ler için USB olmuyor. Genişletmek için tıkla... Konu sahibinde CD var zaten.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 29 Mart 2021 #164 m3081 dedi: O sadece CD'ler için USB olmuyor. Genişletmek için tıkla... Zaten adam CD almış. Falsey dedi: Hocam vallahi yapmayacaktım ama gönlüm ermedi güzel laptop orada boş boş bana bakıyor gittim aldım CD yapayım dedim. Bu arada Rufus gereklimi kullanmasını bilmiyorumda. Genişletmek için tıkla...
m3081 dedi: O sadece CD'ler için USB olmuyor. Genişletmek için tıkla... Zaten adam CD almış. Falsey dedi: Hocam vallahi yapmayacaktım ama gönlüm ermedi güzel laptop orada boş boş bana bakıyor gittim aldım CD yapayım dedim. Bu arada Rufus gereklimi kullanmasını bilmiyorumda. Genişletmek için tıkla...
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #165 Pardon görmemişim.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 29 Mart 2021 #166 382019 dedi: UEFI yapacaksanız Rufus'a gerek var. Ama en iyisi siz Rufus ile yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam adım adım söylermisiniz yada Rufus ile ilgili bir konu linkini atarmısınız? YFK dedi: Hocam Windows 10'un kendi CD biçimlendirme aracı var. Onunla yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 7 de çalışıyorsa yükleyeyim
382019 dedi: UEFI yapacaksanız Rufus'a gerek var. Ama en iyisi siz Rufus ile yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam adım adım söylermisiniz yada Rufus ile ilgili bir konu linkini atarmısınız? YFK dedi: Hocam Windows 10'un kendi CD biçimlendirme aracı var. Onunla yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 7 de çalışıyorsa yükleyeyim
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 29 Mart 2021 #167 Falsey dedi: Hocam adım adım söylermisiniz yada Rufus ile ilgili bir konu linkini atarmısınız? Hocam Windows 7 de çalışıyorsa yükleyeyim Genişletmek için tıkla...
Falsey dedi: Hocam adım adım söylermisiniz yada Rufus ile ilgili bir konu linkini atarmısınız? Hocam Windows 7 de çalışıyorsa yükleyeyim Genişletmek için tıkla...
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 29 Mart 2021 #168 Falsey dedi: Hocam adım adım söylermisiniz yada Rufus ile ilgili bir konu linkini atarmısınız? Hocam Windows 7 de çalışıyorsa yükleyeyim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et CD de oluyor. Adam USB seçiyorsa siz CD'yi seçin.
Falsey dedi: Hocam adım adım söylermisiniz yada Rufus ile ilgili bir konu linkini atarmısınız? Hocam Windows 7 de çalışıyorsa yükleyeyim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et CD de oluyor. Adam USB seçiyorsa siz CD'yi seçin.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 29 Mart 2021 #169 Falsey dedi: Hocam adım adım söylermisiniz yada Rufus ile ilgili bir konu linkini atarmısınız? Hocam Windows 7 de çalışıyorsa yükleyeyim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Falsey dedi: Hocam adım adım söylermisiniz yada Rufus ile ilgili bir konu linkini atarmısınız? Hocam Windows 7 de çalışıyorsa yükleyeyim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 29 Mart 2021 #170 YFK dedi: Eki Görüntüle 947288 Genişletmek için tıkla... Bu ISO dosyasını CD'ye atıp disk görüntüsünü yaz dememe gerek yok değil mi? Farklı klasörlerde de yapabilir miyim? Çok soru soruyorum kusura bakmayın çünkü yine yanlış şeyler yapmak istemiyorum bir kere yapayım adam akıllı olsun
YFK dedi: Eki Görüntüle 947288 Genişletmek için tıkla... Bu ISO dosyasını CD'ye atıp disk görüntüsünü yaz dememe gerek yok değil mi? Farklı klasörlerde de yapabilir miyim? Çok soru soruyorum kusura bakmayın çünkü yine yanlış şeyler yapmak istemiyorum bir kere yapayım adam akıllı olsun