Windows 10 Pro 1607 ISO nereden bulunur?

Ha kusura bakmayın ben sürücüleri yok diye görmüyor zannettim hocam.

Önemli değil laptopu ilk aldığımda FreeDOS olduğu için bilgisayarcıya götürmüştüm. Adam güzelce yükledi USB'leri görüyordu 3 ay gibi bir zaman sonra görmemeye başladı bende format attım yine olmadı aradan 3 yıl geçti Windows 10 mavi ekran vermişti bende sıkılıp Windows 7'ye geçeyimde rahatlayayım dedim bu hallere düştük sonunda kurtuluyoruz. @YFK sağ olsun...
Hocam nedense çok mutlu oldum bu ekranı görünce...
Hocam işlem bitti ama hala internet yok ve touchpad çalışmıyor.

Dosya Ekleri

• 20210330_203350.jpg
    109,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 20210330_204525.jpg
    128,8 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

Hocam sürücüleri yükleyin.

Son düzenleme:
Hocam ekran kartı sürücüsünü şuan yüklüyor bitince lenovonun sitesinden indireceğim diğer sürücüleri.
Hocam her şeyi yükledim internet geldi. Yeniden başlattığımda otomatik onarıma geçti açılmıyor..

Son düzenleme:

Nasıl ?
Hocam onarım bitene kadar bekleyin.

Sürücüleri yükledim herşey tam oldu yeniden başlattım otomatik onarıma geçti..
Acaba bir eski ekran kartı sürücüsünü mü yüklemem gerek?

Dosya Ekleri

• 20210330_213332.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 27
Sürücüleri yükledim her şey tam oldu yeniden başlattım otomatik onarıma geçti.
Acaba bir eski ekran kartı sürücüsünü mü yüklemem gerek?

Hocam şimdi açılmıyor mu?

Ayrıca gerekli sürücüleri windows kurar.

Hocam şimdi açılmıyor mu?

Ayrıca gerekli sürücüleri windows kurar.
Windowsu kurduktan sonra dediğim gibi internet yoktu lenovonun sitesinden hallettim ekran kartı sürücüleride yoktu onlarıda indirdim ama yeniden başlatınca böyle oldu..

Windows'u kurduktan sonra dediğim gibi internet yoktu Lenovo'nun sitesinden hallettim ekran kartı sürücüleride yoktu onları da indirdim ama yeniden başlatınca böyle oldu.

Hocam internet sürücüsünü yükleseniz yeterdi.

Devam'a tıklar mısınız? Çok fazla yeniden başlattığınız için bu ekran gelmiş olabilir.

Hocam internet sürücüsünü yükleseniz yeterdi.

Devam'a tıklar mısınız? Çok fazla yeniden başlattığınız için bu ekran gelmiş olabilir.
Hocam bilgisayar acılırken lenovo yazısı geliyor kapanıyor açılınca otomatik onarıma alıyor..

İfadeler: YFK
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…