4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 30 Mart 2021 #281 YFK dedi: Hocam her şey çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Oh be ben rahatladım. USB neden görmüyor acaba?
YFK dedi: Hocam her şey çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Oh be ben rahatladım. USB neden görmüyor acaba?
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 30 Mart 2021 #282 Falsey dedi: Eee, hocam şimdi ne yapacağım? Windows'u son sürüme güncelleyeceğim değil mi? Maalesef ama driver indirirsem çalışır gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam güncelleyebilirsiniz. Merak etmeyin Windows Update gerekli sürücüyü bulur.
Falsey dedi: Eee, hocam şimdi ne yapacağım? Windows'u son sürüme güncelleyeceğim değil mi? Maalesef ama driver indirirsem çalışır gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam güncelleyebilirsiniz. Merak etmeyin Windows Update gerekli sürücüyü bulur.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 30 Mart 2021 #283 YFK dedi: Tamam hocam güncelleyebilirsiniz. Merak etmeyin Windows Update gerekli sürücüyü bulur. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış sürücü yükleniyor.. Laptopda radeon 530 bulunmakta.. Dosya Ekleri 20210330_214922.jpg 229,6 KB · Görüntüleme: 32
YFK dedi: Tamam hocam güncelleyebilirsiniz. Merak etmeyin Windows Update gerekli sürücüyü bulur. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış sürücü yükleniyor.. Laptopda radeon 530 bulunmakta..
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 30 Mart 2021 #284 Falsey dedi: Hocam yanlış sürücü yükleniyor. Laptopta Radeon 530 bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Hocam. Merak etmeyin. Yanlış sürücüyü yüklese bile kaldırır.
Falsey dedi: Hocam yanlış sürücü yükleniyor. Laptopta Radeon 530 bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Hocam. Merak etmeyin. Yanlış sürücüyü yüklese bile kaldırır.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 30 Mart 2021 #285 YFK dedi: Hocam. Merak etmeyin. Yanlış sürücüyü yüklese bile kaldırır. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim. Sabırla yardım ettiniz ben olsam gider bir daha mesaj yazmazdım. Sağ olun
YFK dedi: Hocam. Merak etmeyin. Yanlış sürücüyü yüklese bile kaldırır. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim. Sabırla yardım ettiniz ben olsam gider bir daha mesaj yazmazdım. Sağ olun
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 30 Mart 2021 #286 Falsey dedi: Tamam hocam teşekkür ederim. Sabırla yardım ettiniz ben olsam gider bir daha mesaj yazmazdım. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil hocam.
Falsey dedi: Tamam hocam teşekkür ederim. Sabırla yardım ettiniz ben olsam gider bir daha mesaj yazmazdım. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil hocam.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 30 Mart 2021 #287 YFK dedi: Bir şey değil hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows driverleri güncellerken ekran gidip geldi ve ardından laptop kapandı bu işlem 2 kere tekrarladı umarım bozulmaz
YFK dedi: Bir şey değil hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows driverleri güncellerken ekran gidip geldi ve ardından laptop kapandı bu işlem 2 kere tekrarladı umarım bozulmaz
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 30 Mart 2021 #288 Falsey dedi: Hocam Windows driverleri güncellerken ekran gidip geldi ve ardından laptop kapandı bu işlem 2 kere tekrarladı umarım bozulmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Bozulursa bile başlangıç onarma sürücüyü kaldırır ve bir daha yüklemez. Eğer sürücü yüklemek istiyorsanız konu açabilirsiniz.
Falsey dedi: Hocam Windows driverleri güncellerken ekran gidip geldi ve ardından laptop kapandı bu işlem 2 kere tekrarladı umarım bozulmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Bozulursa bile başlangıç onarma sürücüyü kaldırır ve bir daha yüklemez. Eğer sürücü yüklemek istiyorsanız konu açabilirsiniz.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 30 Mart 2021 #289 YFK dedi: Tamam hocam. Bozulursa bile başlangıç onarma sürücüyü kaldırır ve bir daha yüklemez. Eğer sürücü yüklemek istiyorsanız konu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar kapandı ve başlangıc onarmaya geçti. Napacağım..
YFK dedi: Tamam hocam. Bozulursa bile başlangıç onarma sürücüyü kaldırır ve bir daha yüklemez. Eğer sürücü yüklemek istiyorsanız konu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar kapandı ve başlangıc onarmaya geçti. Napacağım..
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 30 Mart 2021 #290 Falsey dedi: Hocam tekrar kapandı ve başlangıc onarmaya geçti. Napacağım. Genişletmek için tıkla... Bekleyin. Sürücüyü kaldırır.
Falsey dedi: Hocam tekrar kapandı ve başlangıc onarmaya geçti. Napacağım. Genişletmek için tıkla... Bekleyin. Sürücüyü kaldırır.