W Woltz Hectopat Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 25 20 Aralık 2020 #1 HDD ile birlikte SSD takmak istiyorum ama Windows 10 Pro'yu HDD'den SSD'ye atacağım. Bunun için nasıl yapmam gerekir ve kaç GB USB bellek almam lazım?
HDD ile birlikte SSD takmak istiyorum ama Windows 10 Pro'yu HDD'den SSD'ye atacağım. Bunun için nasıl yapmam gerekir ve kaç GB USB bellek almam lazım?
Çözüm BerkayZ87 20 Aralık 2020 Sıfırdan kurmak daha mantıklı. Sıfırdan kuracaksan Windows 10 ISO için 8 GB bir USB bellek yeterli. Bunun dışında mevcut Windows, USB'nin içine atılıyor mu bilmiyorum.
Sıfırdan kurmak daha mantıklı. Sıfırdan kuracaksan Windows 10 ISO için 8 GB bir USB bellek yeterli. Bunun dışında mevcut Windows, USB'nin içine atılıyor mu bilmiyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Aralık 2020 #11 BerkayZ87 dedi: %100 sağlıklı bir yöntem değil, bazı belgeler silinebiliyor. Genişletmek için tıkla... Yoo, benim bugüne kadar hiç belgem silinmedi bu yöntem ile. Senin bir sorunun olabilir işlemde. Klonlama için ayrı konu açabilirsiniz. Windows da USB bellekte yaklaşık 5GB yer kaplamalı. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: %100 sağlıklı bir yöntem değil, bazı belgeler silinebiliyor. Genişletmek için tıkla... Yoo, benim bugüne kadar hiç belgem silinmedi bu yöntem ile. Senin bir sorunun olabilir işlemde. Klonlama için ayrı konu açabilirsiniz. Windows da USB bellekte yaklaşık 5GB yer kaplamalı.