Windows 10 Pro - Bilgi kaybını önlemek için programı kapatın

Delected

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Oyunlardayken bellekle ilgili bir problem uyarısı alıyorum. Bilgi kaybını önlemek için programı kapatın yazılı bir uyarı. Görev yöneticisinden baktığımda belleğin anormal gözükmediğini görüyorum.

Sistem özelliklerim kabaca ;

İ5 6500
MSI RX470 4GB
CORSAİR 8GB RAM

Forumda benzer bir konu buldum fakat, hangi değerleri yazacağımı bilemediğimden elim kolum bağlı durumda.

@THE_MILLER benzeri gördüğüm konuyada siz cevap vermişsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim.

@THE_MILLER Reset attığımda ;
Masaüstü'ne geldiği an ''oturumu açamıyoruz'' diye bir yazı çıktı ve pc stok haline gelmiş durumdaydı. Yeni format atılmış gibiydi. Bende tekrardan ''Tüm sürücülerde disk belleği dosyası boyutunu otomatik yönet'' başlığına tekrardan tik koyarak oturumu tekrar aç dedim ve PC'yi eski haline getirdim.

Sıkıntı yaşamıyorsanız sorun yok. Fakat sanal bellek oluşturacaksanız bir daha D: diskine oluşturun ve yeterli boş alan bırakın. C:'deki sanal bellek kapalı olsun.
Oyuna girdiğimde yine aynı sorunu yaşıyorum. Fakat şu ''nabza göre şerbet'' olayını sanal bellek'te bi ayarlayamadım. Harddiskimin boyutu ve durumuna göre bana rakamlar belirtirseniz çok memnun olurum. Buyrun fotoğrafta belirttiğim gibi ;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…