Keremstein Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2015 #1 Windows 10 Pro bluetooth nasıl açılır? Bilen varsa söyleyebilir mi acaba ? (Ayarlara girdim oradan cihazlara bastım ve bluetooth şıkkı yok.)
Windows 10 Pro bluetooth nasıl açılır? Bilen varsa söyleyebilir mi acaba ? (Ayarlara girdim oradan cihazlara bastım ve bluetooth şıkkı yok.)
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Ekim 2015 #2 Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth:
Keremstein Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2015 #3 Recep Baltaş dedi: Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth: Eki Görüntüle 108258 Genişletmek için tıkla... İşte bende o Bluetooth seçeneği yok. Yazıcılar ve tarayıcılar Bağlı cihazlar Fare ve dokunmatik yüzey Yazma Otomatik kulan Bunlar var. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2015
Recep Baltaş dedi: Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth: Eki Görüntüle 108258 Genişletmek için tıkla... İşte bende o Bluetooth seçeneği yok. Yazıcılar ve tarayıcılar Bağlı cihazlar Fare ve dokunmatik yüzey Yazma Otomatik kulan Bunlar var.
6 68077 Megapat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 497 Çözümler 1 3 Ekim 2015 #4 Bilgisayarının özelliklerini ve eğer bir bilgisayarcıdan satın aldıysan ne zaman aldığını söylermisin? Aynı özellik bende de bulunmuyor. Belkide bilgisayarın eskiliğinden kaynaklıdır diye düşünüyorum. Benimkisi beş yıldır kullandığım bilgisayar. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2015
Bilgisayarının özelliklerini ve eğer bir bilgisayarcıdan satın aldıysan ne zaman aldığını söylermisin? Aynı özellik bende de bulunmuyor. Belkide bilgisayarın eskiliğinden kaynaklıdır diye düşünüyorum. Benimkisi beş yıldır kullandığım bilgisayar.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Ekim 2015 #5 Keremstein dedi: İşte bende o Bluetooth seçeneği yok. Genişletmek için tıkla... Demek ki bilgisayarında Bluetooth donanımı yok. Bluetooth donanımsal bir özellik. Her bilgisayarda yok.
Keremstein dedi: İşte bende o Bluetooth seçeneği yok. Genişletmek için tıkla... Demek ki bilgisayarında Bluetooth donanımı yok. Bluetooth donanımsal bir özellik. Her bilgisayarda yok.
6 68077 Megapat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 497 Çözümler 1 3 Ekim 2015 #6 Peki Bluetooth herhangi bir bilgisayara takılabilirmi?
Keremstein Megapat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2015 #7 Recep Baltaş dedi: Demek ki bilgisayarında Bluetooth donanımı yok. Bluetooth donanımsal bir özellik. Her bilgisayarda yok. Genişletmek için tıkla... Peki eklenebiliyor mu ?
Recep Baltaş dedi: Demek ki bilgisayarında Bluetooth donanımı yok. Bluetooth donanımsal bir özellik. Her bilgisayarda yok. Genişletmek için tıkla... Peki eklenebiliyor mu ?
P ProblemSolved Hectopat Katılım 3 Ekim 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2015 #8 Silinen üye dedi: Peki Bluetooth herhangi bir bilgisayara takılabilirmi? Genişletmek için tıkla... Evet arkadaşım benimde bluetooth'um yok ama usb şeklinde satılan bluetoothlar var. Ben aldım bir tane gayet iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2015
Silinen üye dedi: Peki Bluetooth herhangi bir bilgisayara takılabilirmi? Genişletmek için tıkla... Evet arkadaşım benimde bluetooth'um yok ama usb şeklinde satılan bluetoothlar var. Ben aldım bir tane gayet iyi.
6 68077 Megapat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 497 Çözümler 1 4 Ekim 2015 #9 Kaç TL'ye aldığını söylermisin?
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.894 Çözümler 62 4 Ekim 2015 #10 Bende kapatınca o seçenekler gidiyor Aygıt Yöneticine gir bluetooth etkinleştir. Kapatınca galiba devre dışı bırakıyor benim bluetooth.
Bende kapatınca o seçenekler gidiyor Aygıt Yöneticine gir bluetooth etkinleştir. Kapatınca galiba devre dışı bırakıyor benim bluetooth.