Windows 10 Pro çöktü ve hiçbir işlem yapılamıyor

russ

Kilopat
RAM
16Gb
Ekran kartı
Rx 6750XT
İşlemci
İ5 12400f
Arkadaşlar merhaba. Ben 3uTools programıyla telefonumu yedeklerken programın hata vermesi sonucu programda olan sürücüleri sıfırla seçeneğine bastım. O seçeneğe bastıktan sonra bilgisayar çöktü. Görev çubuğunda imleç sürekli yükleniyor olarak gözüküyor ayarlara girmiyor ve hiçbir şeye de bağlanmıyor. Masaüstü bilgisayar olduğu için USB Wi-Fi cihazım vardı onu da takarken ses çıkarıyor ama algılamıyor yani internete de hiçbir türlü bağlanamıyorum. 1 haftadır uğraşıyorum yapamadım yardımcı olabilir misiniz?

Format atman lazım mecbur internet cafeden USB hazırlayıp format atacaksın ya da başka PC'den.

Sistem tamamen erişilemez durumdaysa, hard format atmaktan başka çare yok gibi. Başka bir sisteminiz varsa oradan format USB'si hazırlayabilirsiniz. Yoksa bir bilgisayarcıdan hazırlatıp format atabilirsiniz. Yine de diğer arkadaşlarında yorumlarını beklemekte fayda var belki bir çözümü olabilir.

Hocam bilgisayarda programlara falan girebiliyorum sadece dediğim gibi ayarlara giremiyorum ve internete bağlayamıyorum yine de format atmam gerekir mi? Bir de Windows SSD de özel dosyalarım hard diskte hard diski de yedeklemem gerekir mi?

Chipset suruculerinizi cep telefonu veya baska bir PC'den indirip tekrar kurabilirsiz.

Hard diski yedekleme gerekmez format sırasında SSD'yi biçimlendirirseniz sıkıntı olmaz.

Dostum fotoğraflı anlatabilirmisin yardımcı olucam

Dostum fotoğraflı anlatabilir misin yardımcı olacağım.

Hocam bu şekilde sürekli aşağıda.

Chipset suruculerinizi cep telefonu veya baska bir PC'den indirip tekrar kurabilirsiz.

Hocam algılamıyor USB.

Ayarlar sekmesi aşağıda gözüküyor ama hiçbir türlü açamıyorum.

Hiçbir türlü ayarlara giremiyorum bu bilgisayarı fabrika ayarlarına nasıl çevireceğim?

Dosya Ekleri

• IMG_6290.jpeg
    154,9 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…