Raxana Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 383 Çözümler 2 Yer Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2020 #1 Merhabalar, Hafif, hızlı, güvenli, deneyimlediğiniz Custom OS'lar nelerdir? Hangilerini önerirsiniz? Hangilerinizi önermezsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2020
Merhabalar, Hafif, hızlı, güvenli, deneyimlediğiniz Custom OS'lar nelerdir? Hangilerini önerirsiniz? Hangilerinizi önermezsiniz?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 7 Eylül 2020 #2 Hiçbirini önermem.
Raxana Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 383 Çözümler 2 Yer Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2020 #3 Uton dedi: Hiçbirini önermem. Genişletmek için tıkla... Neden? Benim arkadaşım var revision diye bir şey kullanan ve o çok daha iyi performans aldığını söylüyor.
Uton dedi: Hiçbirini önermem. Genişletmek için tıkla... Neden? Benim arkadaşım var revision diye bir şey kullanan ve o çok daha iyi performans aldığını söylüyor.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 7 Eylül 2020 #4 Olay performans değil güvenlik ve stabilite, zaten SSD ve 8GB belleğiniz varsa W10 gayet performanslı bir işletim sistemi, Custom OS'lara gerek yok.
Olay performans değil güvenlik ve stabilite, zaten SSD ve 8GB belleğiniz varsa W10 gayet performanslı bir işletim sistemi, Custom OS'lara gerek yok.