T tolgahandrn Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 8 12 Mayıs 2020 #1 Bilgisayarımı güncellerken Windows 10 Pro Demo yu kurdum ancak Key isteyeceğini düşünmedim eski Windows 10'uma dönme gibi bir şansım var mı? 10 günü geçti bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2020
Bilgisayarımı güncellerken Windows 10 Pro Demo yu kurdum ancak Key isteyeceğini düşünmedim eski Windows 10'uma dönme gibi bir şansım var mı? 10 günü geçti bu arada.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 12 Mayıs 2020 #2 Eğer format işlemi yaptığınız sürücüdeki Windows.old klasörünü silmediyseniz sistem geri yüklemesi yapabilirsiniz.
Eğer format işlemi yaptığınız sürücüdeki Windows.old klasörünü silmediyseniz sistem geri yüklemesi yapabilirsiniz.
T tolgahandrn Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 8 4 Haziran 2020 #3 unnamedington dedi: Eğer format işlemi yaptığınız sürücüdeki Windows.old klasörünü silmediyseniz sistem geri yüklemesi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yüklemesi nasıl yapacağım ? Bu arada windows.old u silmemişim.
unnamedington dedi: Eğer format işlemi yaptığınız sürücüdeki Windows.old klasörünü silmediyseniz sistem geri yüklemesi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yüklemesi nasıl yapacağım ? Bu arada windows.old u silmemişim.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 4 Haziran 2020 #4 tolgahandrn dedi: Sistem geri yüklemesi nasıl yapacağım ? Genişletmek için tıkla... Önceki cevabı yazdığımdan beri süresinin geçmiş olduğunu düşünüyorum. Temiz kurulum yaptığınız diskinizde hala daha Windows.old klasörü duruyor mu?
tolgahandrn dedi: Sistem geri yüklemesi nasıl yapacağım ? Genişletmek için tıkla... Önceki cevabı yazdığımdan beri süresinin geçmiş olduğunu düşünüyorum. Temiz kurulum yaptığınız diskinizde hala daha Windows.old klasörü duruyor mu?
T tolgahandrn Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 8 4 Haziran 2020 #5 unnamedington dedi: Önceki cevabı yazdığımdan beri süresinin geçmiş olduğunu düşünüyorum. Temiz kurulum yaptığınız diskinizde hala daha Windows.old klasörü duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Duruyor
unnamedington dedi: Önceki cevabı yazdığımdan beri süresinin geçmiş olduğunu düşünüyorum. Temiz kurulum yaptığınız diskinizde hala daha Windows.old klasörü duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Duruyor
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 4 Haziran 2020 #6 tolgahandrn dedi: Duruyor. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma > Gelişmiş başlangıç Gelişmiş başlangıç seçeneğinin altındaki Şimdi yeniden başlat seçeneğini seçiniz. Bilgisayar yeniden başladığında karşınıza üç seçenek gelecektir. Aşağıdaki yolu takip etmeniz gerekmektedir: Kod:Panoya kopyala Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Önceki Sürüme Geri Dön Eğer bu adımlar işe yaramazsa eski Windows 10 sürümüne geçişinin süresi dolmuş demektir. Son düzenleme: 4 Haziran 2020
tolgahandrn dedi: Duruyor. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma > Gelişmiş başlangıç Gelişmiş başlangıç seçeneğinin altındaki Şimdi yeniden başlat seçeneğini seçiniz. Bilgisayar yeniden başladığında karşınıza üç seçenek gelecektir. Aşağıdaki yolu takip etmeniz gerekmektedir: Kod:Panoya kopyala Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Önceki Sürüme Geri Dön Eğer bu adımlar işe yaramazsa eski Windows 10 sürümüne geçişinin süresi dolmuş demektir.