dolapdereli.sabri Decapat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #1 Yeni PC Windows 10 Pro deneme surumu ile gelecek Win 10 Home OEM Key ile Home olarak aktiflestirerek kullanabilir miyim?
Yeni PC Windows 10 Pro deneme surumu ile gelecek Win 10 Home OEM Key ile Home olarak aktiflestirerek kullanabilir miyim?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 5 Nisan 2021 #2 Söylediğiniz gibi Home anahtarını Pro da kullanmaya çalışıyorsunuz. Çalışacağını sanmıyorum. Benim de önerim bir şey kurmadan temiz bir format atarak Home sürümüne geçmeniz.
Söylediğiniz gibi Home anahtarını Pro da kullanmaya çalışıyorsunuz. Çalışacağını sanmıyorum. Benim de önerim bir şey kurmadan temiz bir format atarak Home sürümüne geçmeniz.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 5 Nisan 2021 #3 dolapdereli.sabri dedi: Yeni PC Windows 10 Pro deneme surumu ile gelecek Win 10 Home OEM Key ile Home olarak aktiflestirerek kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Windows böyle durumlarda edisyon yükseltmesi yapar ama riske değmez. Temiz bir format ile ürün anahtarınızı girin.
dolapdereli.sabri dedi: Yeni PC Windows 10 Pro deneme surumu ile gelecek Win 10 Home OEM Key ile Home olarak aktiflestirerek kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Windows böyle durumlarda edisyon yükseltmesi yapar ama riske değmez. Temiz bir format ile ürün anahtarınızı girin.
dolapdereli.sabri Decapat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #4 Tesekkurepr
zaikatulmevt Femtopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 25 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 5 Nisan 2021 #5 Destekleyecegini sanmıyorum. Baştan temiz bir formatla home kurabilirsiniz. Eğer varsa önemli dosyalarınız d ye atarsınız format atarken kaybolmaz.
Destekleyecegini sanmıyorum. Baştan temiz bir formatla home kurabilirsiniz. Eğer varsa önemli dosyalarınız d ye atarsınız format atarken kaybolmaz.