XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.874 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #51 Burak Karabal dedi: Böyle kaldı (çaresizlik). Mail ve SMS üzerinden spama da düşebilir hocam aklınızda bulunsun epin aldığım vakitlerde karşılaştığım bir durumdu. Genişletmek için tıkla... Hocam soru kismindan sorun. Ne olacak 2 dakikalık iş.
Burak Karabal dedi: Böyle kaldı (çaresizlik). Mail ve SMS üzerinden spama da düşebilir hocam aklınızda bulunsun epin aldığım vakitlerde karşılaştığım bir durumdu. Genişletmek için tıkla... Hocam soru kismindan sorun. Ne olacak 2 dakikalık iş.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.500 Çözümler 54 6 Nisan 2025 #52 XPlasma dedi: Hocam soru kismindan sorun. Ne olacak 2 dakikalık iş. Genişletmek için tıkla... Sizi mı kıracağıma kafamı kırarım. Balık adam sorgu çekmeye gidiyor.
XPlasma dedi: Hocam soru kismindan sorun. Ne olacak 2 dakikalık iş. Genişletmek için tıkla... Sizi mı kıracağıma kafamı kırarım. Balık adam sorgu çekmeye gidiyor.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.874 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #53 Burak Karabal dedi: Sizi mı kıracağıma kafamı kırarım. Balık adam sorgu çekmeye gidiyor. Genişletmek için tıkla... Tek kişi alamazsa @İstanbul Trip'e değil bana kitlenecekler ondan korkuyorum. Yoksa bu kadar uğraştırmam
Burak Karabal dedi: Sizi mı kıracağıma kafamı kırarım. Balık adam sorgu çekmeye gidiyor. Genişletmek için tıkla... Tek kişi alamazsa @İstanbul Trip'e değil bana kitlenecekler ondan korkuyorum. Yoksa bu kadar uğraştırmam
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.716 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #54 XPlasma dedi: Tek kişi alamazsa @İstanbul Trip'e değil bana kitlenecekler ondan korkuyorum. Yoksa bu kadar uğraştırmam Genişletmek için tıkla... La bu da bana sığınıyor barınaksız köpek gibi ayıptır söylemesi.
XPlasma dedi: Tek kişi alamazsa @İstanbul Trip'e değil bana kitlenecekler ondan korkuyorum. Yoksa bu kadar uğraştırmam Genişletmek için tıkla... La bu da bana sığınıyor barınaksız köpek gibi ayıptır söylemesi.
Pate Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #55 Hocam kodu nasıl bize ileticekler.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.500 Çözümler 54 6 Nisan 2025 #56 XPlasma dedi: Tek kişi alamazsa @İstanbul Trip'e değil bana kitlenecekler ondan korkuyorum. Yoksa bu kadar uğraştırmam Genişletmek için tıkla... Sordum bakalım bizi mi koparıyorlar anlarız Pate dedi: Hocam kodu nasıl bize ileticekler. Genişletmek için tıkla... Ya SMS'ya da mail. Belki hiç yollamazlar
XPlasma dedi: Tek kişi alamazsa @İstanbul Trip'e değil bana kitlenecekler ondan korkuyorum. Yoksa bu kadar uğraştırmam Genişletmek için tıkla... Sordum bakalım bizi mi koparıyorlar anlarız Pate dedi: Hocam kodu nasıl bize ileticekler. Genişletmek için tıkla... Ya SMS'ya da mail. Belki hiç yollamazlar
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.716 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #57 Burak Karabal dedi: Sordum bakalım bizi mi koparıyorlar anlarız Ya SMS'ya da mail. Belki hiç yollamazlar Genişletmek için tıkla... 4 TL'nin peşine düşecek yoktur herhalde.
Burak Karabal dedi: Sordum bakalım bizi mi koparıyorlar anlarız Ya SMS'ya da mail. Belki hiç yollamazlar Genişletmek için tıkla... 4 TL'nin peşine düşecek yoktur herhalde.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.874 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #58 Burak Karabal dedi: Sordum bakalım bizi mi koparıyorlar anlarız Ya SMS'ya da mail. Belki hiç yollamazlar Genişletmek için tıkla... Vallahi gelmezse kime kitleyeceğim belli hocam. Fikir babasını söyledim ben
Burak Karabal dedi: Sordum bakalım bizi mi koparıyorlar anlarız Ya SMS'ya da mail. Belki hiç yollamazlar Genişletmek için tıkla... Vallahi gelmezse kime kitleyeceğim belli hocam. Fikir babasını söyledim ben
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.500 Çözümler 54 6 Nisan 2025 #59 İstanbul Trip dedi: 4 TL'nin peşine düşecek yoktur herhalde. Genişletmek için tıkla... Cidden çubuk kraker bile alamıyorsun o parayla.
İstanbul Trip dedi: 4 TL'nin peşine düşecek yoktur herhalde. Genişletmek için tıkla... Cidden çubuk kraker bile alamıyorsun o parayla.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.874 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #60 Pate dedi: Hocam kodu nasıl bize ileticekler. Genişletmek için tıkla... Hocam soru kısmından sorun isterseniz.
Pate dedi: Hocam kodu nasıl bize ileticekler. Genişletmek için tıkla... Hocam soru kısmından sorun isterseniz.