Çözüldü Windows 10 Pro diskte kaç GB alıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Arkadaşlar 240GB sanddisk SSD Plus, SSD'im var.
Gözüken 223GB.
Ve ben dosyaları özelleştirip, ayırmayı seven biriyim o yüzden, Windows'a ona yetecek kadar ve +20 ekliyip, kendimede kalanını alacağım.
Örnek; Windows 10 mesela 50GB yer alıyor, bende 223GB SSD'imde format esnasında, 50+20 = 70GB ayırıcam ve geriye kalan alanı. Ben D diski olarak kullanacağım.

Benim sorum, acaba Windows diskte kaç GB alıyor?
1sene önce, 32 GB alıyordu, şu an kaç alıyor?

yaklaşık 35-36GB varmış.
35+20=55 yada düz hesap tam 60GB yapacağım.
Teşekürler (56.320MB yada 61.440MB)
60 gb yapıp hiçbir şey yüklemeyecekmisiniz? Eğer 2 bölüm olarak kullanacaksanız en az 100 gb yapın. Hatta hic bölmeyin o ssd biraz sorunlu güvenilmez,bence dosyalarınızı başka yere kaydedin.

60 GB yapıp hiçbir şey yüklemeyecek misiniz? Eğer 2 bölüm olarak kullanacaksanız en az 100 GB yapın. Hatta hiç bölmeyin o SSD biraz sorunlu güvenilmez, bence dosyalarınızı başka yere kaydedin.

-1TB hard disk var. PC'yi ilk formatımdan esnada indirme dosyalarını ve kurulabilcecek tüm dosyları düzenli bir şekilde HDD'e kuruyorum. (tarayıcı ayarlarından değiştirebilirsin)
-SSD'imde sadece nereye kurulacağı seçilmeyen, Spotify gibi programlar duruyor. Olsa olsa, maksimum 10GB eder.
Ve tek oynadığım oyun olan PUBG var.
-Bende 60GB ayırıcam, nereye kurulacağı seçilmeyen programlar kurulacak. Onun dışında diğer ayırdığım kısımdada, PUBG ve bazı hızlı çalışmasını istediğim programlar olacak.
Mesela sanal bellek ayırabilirim ya da daha farklı şeyler.
-Zaten 1Ay'dan, 1Ay'a format attığım için boş veri biriksede sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…