tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 26 Şubat 2016 #1 Arkadaşlar kardeşim harici diskimdeki içerisinde önemli şifrelerim olan bazı metin dosyalarını EFS ile şifrelemiş ben de bu arada bilgisayara format atmıştım ve hiçbir şekilde dosya içeriğine ulaşamıyorum. Acaba problemin bir yolu yöntemi var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2016
Arkadaşlar kardeşim harici diskimdeki içerisinde önemli şifrelerim olan bazı metin dosyalarını EFS ile şifrelemiş ben de bu arada bilgisayara format atmıştım ve hiçbir şekilde dosya içeriğine ulaşamıyorum. Acaba problemin bir yolu yöntemi var mıdır?
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2016 #2 Burayı incelemeni öneririm. Bazı çözüm yolları var. ÇözümPark - EFS Recovery | EFS ile Şifrelenmiş Dosyayı Kurtarma
Burayı incelemeni öneririm. Bazı çözüm yolları var. ÇözümPark - EFS Recovery | EFS ile Şifrelenmiş Dosyayı Kurtarma
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 28 Şubat 2016 #3 Malesef, daha önce incelemiştim. Teşekkür ederim.