Windows 10 Pro Etkinleştirme - 0x803F7001

emreayd

Centipat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Bu şekilde uyarı alıyorum. Windows 10 Pro Lisans Key'i satın alıcam. Etkinleştirmede herhangi bir sorun yaşar mıyım ?

Bir sorun yaşamazsın. Örneğin 1903 sürümünden 1909'a geçerken 1903 sürümün etkinleştirilmemişse doğal olarak 1909 sürümünde etkilenleştirilemez. Key alıp etkinleştirebilirsin .

Bir sorun yaşamazsın. Örneğin 1903 sürümünden 1909'a geçerken 1903 sürümün etkinleştirilmemişse doğal olarak 1909 sürümünde etkilenleştirilemez. Key alıp etkinleştirebilirsin .
e-ptt avm'dekılerı kaldırmıslar. lazımbana dıye bı yerden buldum aldım bakalım kodu beklıyorum

Zamanında 7,5₺'ye satın almıştım 10 tane. 2 veya 3 tane kaldı onları da her yeni bilgisayarımıza ekliyorum
her formattan sonra yenıden almamız gerekıyor mu peki yoksa aynı kod'la etkınleştirebılıyo muyuz

e-ptt avm'dekılerı kaldırmıslar. lazımbana dıye bı yerden buldum aldım bakalım kodu beklıyorum
Ben de şuan bir key arayışı içerisindeyim fakat o eski ucuz keylerden bulamadım. Acaba sen nereden aldın link verebilir misin?

Ben de şuan bir key arayışı içerisindeyim fakat o eski ucuz keylerden bulamadım. Acaba sen nereden aldın link verebilir misin?
buradan aldım fakat siparişim hala beklıyor da
etkinleştirdim lisansımı bilgin olsun mail üzerinden dönüş yapıyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…