Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Benim Windows 10 Pro key aldığım yer keyi yazın hatayı görmezden gelin ardından telefonla aktifleştirine basın demiş ama ben göremedim. Nasıl olacak? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2021
Benim Windows 10 Pro key aldığım yer keyi yazın hatayı görmezden gelin ardından telefonla aktifleştirine basın demiş ama ben göremedim. Nasıl olacak?
Kerem Keller Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 619 Çözümler 1 Yer Ankara 29 Haziran 2021 #2 Paul Walker dedi: Benim Windows 10 Pro key aldığım yer keyi yazın hatayı görmezden gelin ardından telefonla aktifleştirine basın demiş ama ben göremedim. Nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Göremedim derken anlayamadım?
Paul Walker dedi: Benim Windows 10 Pro key aldığım yer keyi yazın hatayı görmezden gelin ardından telefonla aktifleştirine basın demiş ama ben göremedim. Nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Göremedim derken anlayamadım?