SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.231 Çözümler 3 24 Eylül 2022 #1 Ben bu sürümü nereden indirip format atacağım? Tanıdığım kurmuştu zamanında. (bilgisayardan çok anlamam) Nasıl kurulur diye sormadım moderatörcüm nereden bulacağım diye sordum kafana göre güzel değiştirmişsin. Son düzenleme: 24 Eylül 2022
Ben bu sürümü nereden indirip format atacağım? Tanıdığım kurmuştu zamanında. (bilgisayardan çok anlamam) Nasıl kurulur diye sormadım moderatörcüm nereden bulacağım diye sordum kafana göre güzel değiştirmişsin.
donttouch Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 395 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #2 Microsoft Azure’da yazılımların içerisinde vardı galiba. Artı 0 Eksi
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.134 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #3 Şu yazıda Windows 10 Pro'dan geçmek için key vermişler bakın isterseniz. Upgrade Windows 10 Pro to Windows 10 Pro for Workstations How to Upgrade Windows 10 Pro to Windows 10 Pro for Workstations www.tenforums.com Bir de şöyle bir şey var. Download Windows 10 Pro for WorkStations | Official ISO image Download the ISO image of Windows 10 Pro for WorkStations. And you can also buy a Windows 10 Pro for WorkStations license key at a low price! softcomputers.org Artı 0 Eksi
Şu yazıda Windows 10 Pro'dan geçmek için key vermişler bakın isterseniz. Upgrade Windows 10 Pro to Windows 10 Pro for Workstations How to Upgrade Windows 10 Pro to Windows 10 Pro for Workstations www.tenforums.com Bir de şöyle bir şey var. Download Windows 10 Pro for WorkStations | Official ISO image Download the ISO image of Windows 10 Pro for WorkStations. And you can also buy a Windows 10 Pro for WorkStations license key at a low price! softcomputers.org