Windows 10 Pro for Workstations nereden indirilir?

Beyaz Savascı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bildiğimiz üzere Windows 10 Pro iş istasyonu sürümü yeni çıktı. Bu sürümü indirmek için araştırma yaptım. Fakat korsan olanlarına rastladım. Açıkçası korsan oldugundan indirmek istemedim. Daima Dijital ürünlerden yanayım. Microsoft'un sitesinde aradım ama malesef indirme linkine rastlayamadım.
Sanırım bu sürüm para ile satılıyor. Microsoft'un sitesinde indirme linki yok. Windows 10 Pro iş istasyonu sürümü kullananlar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba bende aynı sürümü kullanıyorum, çeşitli avantajları var fakat ilk çıktığında ayrı bir yükleme dosyasıyla yüklemiştim deneme amaçlı, ozaman autocad ve corel arasında kopyala yapıştır yapmama imkan tanımıştı fakat şu an kullanamıyorum onu. Nedeni sanırım windows pro yükleyip, workstation key ile aktif etmem. bu sebeble eğer "uefi disk" içinde ayrıca "pro for workstation" sekmesi olan yükleme isosunu bulursanız, paylaşın rica ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı