B blacklean Decapat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #1 2 yıl önce Windows 10 Pro key almıştım internetten. Şu an gene sıfırdan USB'le format atarsam benden lisans keyi ister mi Windows? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2024
2 yıl önce Windows 10 Pro key almıştım internetten. Şu an gene sıfırdan USB'le format atarsam benden lisans keyi ister mi Windows?
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.053 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 2 Mart 2024 #2 blacklean dedi: 2 yıl önce Windows 10 Pro key almıştım internetten. Şu an gene sıfırdan USB'le format atarsam benden lisans keyi ister mi Windows? Genişletmek için tıkla... Formatı atarken ilk başta hangi Windows sürümünü kuracağını ve ürün anahtarını sormazsa key BIOS'a kazınmış demektir. Bu durumda istemez başka bir key.
blacklean dedi: 2 yıl önce Windows 10 Pro key almıştım internetten. Şu an gene sıfırdan USB'le format atarsam benden lisans keyi ister mi Windows? Genişletmek için tıkla... Formatı atarken ilk başta hangi Windows sürümünü kuracağını ve ürün anahtarını sormazsa key BIOS'a kazınmış demektir. Bu durumda istemez başka bir key.