B bertotto Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #1 RAM 32 GB SSD veya HDD modeli SSD Ekran kartı NVIDIA GeForce RTX 3050 Anakart MSI PRO B760M-P DDR4 (MS-7E02) İşlemci 12th Gen Intel® Core™ i5-12400 Ses gelmiyor yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum Aygıt Yöneticisi Programlar Ve Özellikler - Realtek Audio Driver Ses - Kayıttan Yürüt
Ses gelmiyor yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum Aygıt Yöneticisi Programlar Ve Özellikler - Realtek Audio Driver Ses - Kayıttan Yürüt
E Eb_Win Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #2 Ses Driver'ları kurulu mudur hocam?
B bertotto Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #3 Evet kurulu görsel de görünmüyor mu? Programlar Ve Özellikler - Realtek Audio Driver.png
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.345 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 26 Ağustos 2024 #4 Görseldeki NVIDIA ses çıkışı. Sesi monitörden mi alıyorsunuz?
E Eb_Win Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #5 bertotto dedi: Evet kurulu görsel de görünmüyor mu? Programlar Ve Özellikler - Realtek Audio Driver.png Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam bende gözükmüyor
bertotto dedi: Evet kurulu görsel de görünmüyor mu? Programlar Ve Özellikler - Realtek Audio Driver.png Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam bende gözükmüyor
Z zFainn Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 26 Ağustos 2024 #6 bertotto dedi: Ses gelmiyor yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum Aygıt Yöneticisi Programlar Ve Özellikler - Realtek Audio Driver Ses - Kayıttan Yürüt Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık vesaire yok mu ses çıkışı monitör olarak gözüküyor displayport ile bağlamadıysanız ses gelmez monitörden
bertotto dedi: Ses gelmiyor yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum Aygıt Yöneticisi Programlar Ve Özellikler - Realtek Audio Driver Ses - Kayıttan Yürüt Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık vesaire yok mu ses çıkışı monitör olarak gözüküyor displayport ile bağlamadıysanız ses gelmez monitörden
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.345 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 26 Ağustos 2024 #7 https://tr.msi.com/Motherboard/PRO-B760M-P-DDR4/support#driver
B bertotto Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #8 Görseldeki NVIDIA ses çıkışı. Sesi monitörden mi alıyorsunuz? 2 + 1 Creative ses sistem var ama ne yaptıysam ses bir türlü gelmiyor ve en ufak bir hışırtı bile yok. Realtek HD universal driver 6.0.9718.1 formatdan hemen sonra zaten bu linkden indirdim ve kurdum https://tr.msi.com/Motherboard/PRO-B760M-P-DDR4/support#driver
Görseldeki NVIDIA ses çıkışı. Sesi monitörden mi alıyorsunuz? 2 + 1 Creative ses sistem var ama ne yaptıysam ses bir türlü gelmiyor ve en ufak bir hışırtı bile yok. Realtek HD universal driver 6.0.9718.1 formatdan hemen sonra zaten bu linkden indirdim ve kurdum https://tr.msi.com/Motherboard/PRO-B760M-P-DDR4/support#driver
Z zFainn Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 26 Ağustos 2024 #9 bertotto dedi: Görseldeki NVIDIA ses çıkışı. Sesi monitörden mi alıyorsunuz? 2 + 1 Creative ses sistem var ama ne yaptıysam ses bir türlü gelmiyor ve en ufak bir hışırtı bile yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ses aygıtı sme1920n yani monitör olarak gözüküyor
bertotto dedi: Görseldeki NVIDIA ses çıkışı. Sesi monitörden mi alıyorsunuz? 2 + 1 Creative ses sistem var ama ne yaptıysam ses bir türlü gelmiyor ve en ufak bir hışırtı bile yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ses aygıtı sme1920n yani monitör olarak gözüküyor
B bertotto Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #10 Creative 1 sağ da küçük hoparlör ve 1 sol da küçük hoparlör ve 1 tane de bas var ne yapmamı önerirsiniz.
Creative 1 sağ da küçük hoparlör ve 1 sol da küçük hoparlör ve 1 tane de bas var ne yapmamı önerirsiniz.