EfeErdogdu Decapat Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 42 1 Mayıs 2019 #1 Selamlar herkese. 5 aydır bu sıkıntıyı çekiyorum. K ve KN sürümlerini indirip denedim fakat hata verdi. Lütfen bana yardım eder misiniz?
Selamlar herkese. 5 aydır bu sıkıntıyı çekiyorum. K ve KN sürümlerini indirip denedim fakat hata verdi. Lütfen bana yardım eder misiniz?
Fitilsiz_torpil Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 94 Makaleler 1 Yer İstanbul-Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber Güvenlik - Pentest 1 Mayıs 2019 #2 Amacın galiba kapatmak regeditten denedinmi kapatmayı. Bahsettiğimiz şu uyuz xbox oyun bilmemnesi değil mi ? 3 Ways to Disable Game Bar and Game DVR in Windows 10 | Password Recovery If you experience FPS issue or crash in your game, here are 3 ways to disable Game Bar and Game DVR in Windows 10. www.top-password.com
Amacın galiba kapatmak regeditten denedinmi kapatmayı. Bahsettiğimiz şu uyuz xbox oyun bilmemnesi değil mi ? 3 Ways to Disable Game Bar and Game DVR in Windows 10 | Password Recovery If you experience FPS issue or crash in your game, here are 3 ways to disable Game Bar and Game DVR in Windows 10. www.top-password.com
Efe Calisir Hectopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 93 4 Mayıs 2019 #3 Fitilsiz_torpil dedi: Amacın galiba kapatmak regeditten denedinmi kapatmayı. Bahsettiğimiz şu uyuz xbox oyun bilmemnesi değil mi ? 3 Ways to Disable Game Bar and Game DVR in Windows 10 | Password Recovery If you experience FPS issue or crash in your game, here are 3 ways to disable Game Bar and Game DVR in Windows 10. www.top-password.com Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Kapatmak değil, açmak amacım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2019
Fitilsiz_torpil dedi: Amacın galiba kapatmak regeditten denedinmi kapatmayı. Bahsettiğimiz şu uyuz xbox oyun bilmemnesi değil mi ? 3 Ways to Disable Game Bar and Game DVR in Windows 10 | Password Recovery If you experience FPS issue or crash in your game, here are 3 ways to disable Game Bar and Game DVR in Windows 10. www.top-password.com Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Kapatmak değil, açmak amacım.