Yello Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #1 Merhabalar. Görev çubuğundaki uygulama simgeleri dışında Wi-Fi, ses, Windows, bildirim gibi tuşlar çalışmıyor. Windows tuşu sadece klavyeden basılınca çalışıyor ve Windows tuşunu içeren hiçbir kısayol çalışmıyor.
Merhabalar. Görev çubuğundaki uygulama simgeleri dışında Wi-Fi, ses, Windows, bildirim gibi tuşlar çalışmıyor. Windows tuşu sadece klavyeden basılınca çalışıyor ve Windows tuşunu içeren hiçbir kısayol çalışmıyor.
T TeknolojikOyuncu Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 486 8 Temmuz 2021 #2 O ara sıra bende de oluyor sebebini anlamadım. Benimki sıfır sistem. Donanımsal sorunda yok yani. Bence Windows'un hatasından kaynaklı.
O ara sıra bende de oluyor sebebini anlamadım. Benimki sıfır sistem. Donanımsal sorunda yok yani. Bence Windows'un hatasından kaynaklı.
Yello Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #3 TeknolojikOyuncu dedi: O ara sıra bende de oluyor sebebini anlamadım. Benimki sıfır sistem. Donanımsal sorunda yok yani. Bence Windows'un hatasından kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Bence de bug olabilir çünkü şimdi yeniden başlattım ve geçti.
TeknolojikOyuncu dedi: O ara sıra bende de oluyor sebebini anlamadım. Benimki sıfır sistem. Donanımsal sorunda yok yani. Bence Windows'un hatasından kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Bence de bug olabilir çünkü şimdi yeniden başlattım ve geçti.