Windows 10 Pro, Home SL Oldu

xmetehan66

Hectopat
Daha fazla  
Bugün saat 16:20 itibariyle güncelleme kontrolü sonrası Windows 10 Single Langue yüklenmeye başladı. Oysaki bende Windows 10'nun pro sürümü yüklü idi. Bu normal mi? Normal değilse bu sorunun çözümü nedir acaba?

Eğer Windows 10'u satın almadıysanız eski orijinal lisanslı işletim sisteminizin sürümü neydi? Windows 8 Home SL gibi.
Ben Windows 10 Pro kullanıyorum 10586 yapısını geçen hafta kurdum ve şu anda herhangi bir sorun yok.
Lisansım orijinal ve Windows 8.1 pro idi. Zaten önceki işletim sistemim pro olduğu için yükseltme sonucunda Windows 10 pro otomatik olarak yüklenmişti.Sorun önceki işletim sistemi kaynaklı değil.Sanırım güncelleme merkezli bir sorun var.

Son düzenleme:
O 10586 yapı numarasına nasıl geçtiniz, geliştirici programınamı kayıtlısınız?
Bende hala 10240 olarak gözükmekte.

Lisansım orijinal ve Windows 8.1 pro idi. Zaten önceki işletim sistemim pro olduğu için yükseltme sonucunda Windows 10 pro otomatik olarak yüklenmişti.Sorun önceki işletim sistemi kaynaklı değil.Sanırım güncelleme merkezli bir sorun var.
Doğrudur yükleme yapmayın. İsterseniz Windows 10 Medya Oluşturma Aracı ile kurulum başlatabilirsiniz ve ya Iso olarak kaydedebilirsiniz.

O 10586 yapı numarasına nasıl geçtiniz, geliştirici programınamı kayıtlısınız?
Bende hala 10240 olarak gözükmekte.
Yeni çıktı hemen güncelleme gözükmeyebilir. Artık Insider olmayanlar da doğrudan güncelleme ile güncelleyebiliyorlar bu sürüme.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı