SSD almak doğru karar.zaten ssd alıcam 960 gb kıngston
hangi model oldugunu bilmiyorum ancak arkadismda var o yuzden biliyorum ki bozuk degilHangi modeli? A400 olan bozuktu hocam, uyarayım.
yani 32 bitte 8 gb kullana bilmiyormuyumNe yazıkki hayır, illa USB ile kurulum lazım.
32 Bit tabanı en fazla 3 GB civarı filan RAM destekliyor. Neden 32 Bit kurdunuz bilmiyorum ama 64 Bit'e geçmeniz lazım ve sıfırdan kurulum şart sayılır.
Ayrıca sanırım SSD'niz yok, Win 10'da ne yazıkki SSD olmayınca çok hantal bir performans oluyor. Windows 10 LTSC sürümünde bu pek olmuyor sanırım, onu deneyebilirsiniz. Ama şahsen bir SSD alın derim, 240GB filan. Baya rahatlar. (AS350 tercih edebilirsiniz.)
tesekkurler ancak ssdiyi biraz gec alabilirim oyuzden kurulumu yaptiktan sonra konu acacamSSD almak doğru karar.
Önce SSD yi alın ve sistem kuracağınız zaman burada konu açın.
Açtığınız konuda ihmal edilebilme ihtimali olduğu için şunu unutmayın.
Kurulum esnasında kasanızda sadece yeni almış olduğunuz disk takılı olsun. Eski diskleri de takacak iseniz kurulumdan sonra takın.
EK: Açtığınız konuda beni de etiketlerseniz kurulum veya kurulum sonrası yapılacak performans ayarları konusunda yardımcı olurum. @eli123456
DDR2'ler bile destekliyor aslında, 32 Bit öldü hocam bu devirde.ben windows u kuurken islemcinin 64 bit destekledigini bilmiyordum o yuzde 32 bit kurdum
Kullanamıyorsunuz, direk kısıtlıyor kendisini. Zaten çoğu uygulamada 32 Bit için düzgün çalışmıyor, bundan 7 sene önce kullandığımda bile çok başımı ağrıtmıştı.yani 32 bitte 8 gb kullana bilmiyormuyum
Bozuktan kastım, hiç çalışmıyor değil. Hızı durmadan çakılan ve zamanla performans sorunları açabilecek bir SSD Kingston A400 olan. Depolama için iş görür ama Windows kuracağınız zaman bu tarz sıkıntılı SSD'ler baş ağrıtıyo. Ben şahsen eğer A400 ise içine Windows kurmayın diye öneriyorum ama siz bilirsiniz tabiki.hangi model oldugunu bilmiyorum ancak arkadismda var o yuzden biliyorum ki bozuk degil
Sisteminiz 64 bit destekliyordur. 15 yıllık PC ler de bile vardı 64 bit.ben windows u kuurken islemcinin 64 bit destekledigini bilmiyordum o yuzde 32 bit kurdum
hangi model oldugunu bilmiyorum ancak arkadismda var o yuzden biliyorum ki bozuk degil
yani 32 bitte 8 gb kullana bilmiyormuyum
tesekkurler ancak ssdiyi biraz gec alabilirim oyuzden kurulumu yaptiktan sonra konu acacam
DDR2'ler bile destekliyor aslında, 32 Bit öldü hocam bu devirde.
Kullanamıyorsunuz, direk kısıtlıyor kendisini. Zaten çoğu uygulamada 32 Bit için düzgün çalışmıyor, bundan 7 sene önce kullandığımda bile çok başımı ağrıtmıştı.
Bozuktan kastım, hiç çalışmıyor değil. Hızı durmadan çakılan ve zamanla performans sorunları açabilecek bir SSD Kingston A400 olan. Depolama için iş görür ama Windows kuracağınız zaman bu tarz sıkıntılı SSD'ler baş ağrıtıyor. Ben şahsen eğer A400 ise içine Windows kurmayın diye öneriyorum ama siz bilirsiniz tabii ki.
Kullanamıyorsunuz, direk kısıtlıyor kendisini. Zaten çoğu uygulamada 32 Bit için düzgün çalışmıyor, bundan 7 sene önce kullandığımda bile çok başımı ağrıtmıştı.
Bozuktan kastım, hiç çalışmıyor değil. Hızı durmadan çakılan ve zamanla performans sorunları açabilecek bir SSD Kingston A400 olan. Depolama için iş görür ama Windows kuracağınız zaman bu tarz sıkıntılı SSD'ler baş ağrıtıyor. Ben şahsen eğer A400 ise içine Windows kurmayın diye öneriyorum ama siz bilirsiniz tabii ki.
sagolun ama ben Azerbeycanliyim o yuzden buralarda cok ssd yok kioxia ibi buralarda sandisk kingston toshiba gibi markalar varSisteminiz 64 bit destekliyordur. 15 yıllık PC ler de bile vardı 64 bit.
@eli123456
Aşağıdakini alabilirsiniz. 1000 TL 480GB
Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD özelliklerini incele, 1.089,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Almayı düşündüğün SSD ile ilgili bilgim yok ama şunu söyleyebilirim.sagolun ama ben Azerbeycanliyim o yuzden buralarda cok ssd yok kioxia ibi buralarda sandisk kingston toshiba gibi markalar var
Anladım hocam, Azerbaycan piyasası nasıldır bizzat bakmadım ama sizinle aynı memleketteki kişilerden duyduğum kadarıyla piyasanız çok dar ve garip stok konusunda.Ben Windows'u 2017 defilan kurmusdum o yuzden o zaman bilmiyordum ilk olarak windows 7 32 bit kurmusdum sonra widows 10 gecis yapmak istedim ve ancak 32 bit olarak kaldi bendede usb bellek olmadigi icin yukseltme yapamiyorum
Yok duzgun calisiyor ben biliyorum arkadasimda var ama tavsiyeniz icin teşekkürler ben Azerbeycanliyim bizim buralarda SSD HDD filan alarken cok ayrinti olmuyor ama benim almak istedigimin aynisi arkadasimda var onda uzgun calisiyor
Toshiba TR-200 diye geçer o model. Firma ismi değişti oyüzden 2 farklı ismi var, iş görür ve temiz bir model.Sagolun ama ben Azerbeycanliyim o yuzden buralarda cok ssd yok kioxia ibi buralarda sandisk kingston toshiba gibi markalar var
Rezalet ürünleri var, temiz ürünleri de. Güvenilir denemezler bence, aralarında Intenso en temiz bildiğim.Sandisk, İntenso, Hikvision gibi markalar da güvenilir markalardır.
Elbette gönül isterki en kaliteli olanı alabilelim. Her markanın sorunlu modelleri olabiliyor hocam. Benim kastım bu markaların çekinilecek markalar olmadığını ifade etmekti.Rezalet ürünleri var, temiz ürünleri de. Güvenilir denemezler bence, aralarında Intenso en temiz bildiğim.
Çoğunlukla bu tarz marka ismi verildiği zaman tüketiciler sorunlu, ucuz ürünlere yöneliyorlar hep hocam. Oyüzden marka ismi vermeyi pek tercih etmiyorum.Elbette gönül isterki en kaliteli olanı alabilelim. Her markanın sorunlu modelleri olabiliyor hocam. Benim kastım bu markaların çekinilecek markalar olmadığını ifade etmekti.
Sandisk = WD
İntenso = Çoğu kişi sanırım isminden dolayı dandik sanıyor ama aslında sizin de belirttiğiniz gibi güvenilir bir alman markası.
Hikvision = Yaygın kullanılıyor, şahsen hiç kullanmadım.