Windows 11 kullanıyorum, Windows 10'a geçmem lazım. Sahip olduğum Windows, Windows 11 Pro olduğu için bana da Windows 10 Pro lazım, Home falan olmuyor çünkü "dosyalarımı sakla" seçeneğine basamıyorum. Media Tool'la da olmuyor, direkt Pro ISO'su lazım o yüzden.
Windows 11 kullanıyorum, Windows 10'a geçmem lazım. Sahip olduğum Windows, Windows 11 Pro olduğu için bana da Windows 10 Pro lazım, Home falan olmuyor çünkü "dosyalarımı sakla" seçeneğine basamıyorum. Media Tool'la da olmuyor, direkt Pro ISO'su lazım o yüzden.
Summary for Feature update to Windows 10, version 22H2 (19045.5917) amd64, Turkish, Windows Home, Windows Pro on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.
uupdump.net
ESD istersen tik (normalden uzun surer)
Net fwork 3.5 istersen tik at
Modlu istersen: (silerler ama):
Uup Dump ile özel Windows 11 build 22563 iso oluşturma Uup dump ile indireceğiniz Windows 11 build 22563 ve üzeri sürümleri artık indirmeden önce özelleştirebilirsiniz. Peki bu nasıl olacak, gelelim adımlara. Windows 11 build 22563 ve üzeri sürümler Insider kanalındadır. En son Insider Preview sü...
3 Asamada uyguluma yapıcagız: 1-UUp Dump ile edge ve gereksiz bileşenleri silerek iso oluşturma 2-MSMG ile Directx, vcruntime, W11 e klasik sag tık ekleme 3-NTLİTE ile ince ayarlar.. UUP ile Edge ve gereksiz bilesenleri cıkartarak iso hazırlama İSO İndirme...