Windows 11 kullanıyorum ve çok fazla sorun olduğundan Windows 10 geçeceğim. Windows 10 Pro ISO dosyası ya da hespinin bir arada olduğu bir ISO dosyası olan atabilir mi?
Windows 11 kullanıyorum ve çok fazla sorun olduğundan Windows 10 geçeceğim. Windows 10 Pro ISO dosyası ya da hespinin bir arada olduğu bir ISO dosyası olan atabilir mi?
Bu siteden indirin siz format atarken size pro mu home mu soracaktır.Windows ve Office ISO İndirme Aracı
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...www.technopat.net
7 indirebileceğimiz bir yer var mı? 32 bit ya da 64. Sanal pc için lazım da.![]()
Chrome ile Microsofttan direkt Windows ISO su indir
Google chrome ile Microsoftun sitesinden Windows ISO larını herhangi bir araç kullanmadan direkt olarak indirebilirsiniz, işte nasılı.www.sordum.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.