Merhaba klavyeyi kullanırken bir anda harfler büyüyüp küçülüyor.
Klavye sıfır alındı Razer Blackwidow V3 Green modeli. Başka klavyeye geçince problem ortadan kalkıyor.
@ Yapamıyorum üstteki 12345'e basacağım zaman!'" gibi semboller çıkıyor bazen düzelip hemen geri bozuk haline dönüyor, mouse da etkileniyor bu durumdan scrool down vs çalışmıyor Edge tarayıcısı içindeyken ekranı zoomluyor vs. çözüm bulalım kafayı yemek üzereyim.
Shift tuşu basılı görünmese de devre kısmında sürekli temas ediyor belli ki. Servis ile iletişime geçin. Fiziksel yapacağınız bir işlem değil gibi görünüyor.
Shift tuşu basılı görünmese de devre kısmında sürekli temas ediyor belli ki. Servis ile iletişime geçin. Fiziksel yapacağınız bir işlem değil gibi görünüyor.
Yazılımsal mı diye de düşündüm hani ama dediğiniz daha büyük ihtimal. Değişim formu açtım sinerjiye, süreçteki olumlu olumsuz yönleri burada paylaşmaya çalışırım herkese faydalı olması için.
Yazılımsal mı diye de düşündüm hani ama dediğiniz daha büyük ihtimal. Değişim formu açtım Sinerji'ye, süreçteki olumlu olumsuz yönleri burada paylaşmaya çalışırım herkese faydalı olması için.