Windows 10 Pro kendi kendine Shift basıyor

archeaux

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
6700xt
İşlemci
5600x
Merhaba klavyeyi kullanırken bir anda harfler büyüyüp küçülüyor.
Klavye sıfır alındı Razer Blackwidow V3 Green modeli. Başka klavyeye geçince problem ortadan kalkıyor.
@ Yapamıyorum üstteki 12345'e basacağım zaman!'" gibi semboller çıkıyor bazen düzelip hemen geri bozuk haline dönüyor, mouse da etkileniyor bu durumdan scrool down vs çalışmıyor Edge tarayıcısı içindeyken ekranı zoomluyor vs. çözüm bulalım kafayı yemek üzereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye bozuk. Değişim veya iade isteyin. 🎭🤌🏼

Geçmiş olsun.

Saygılarımla. 🌹
Shift tuşu basılı görünmese de devre kısmında sürekli temas ediyor belli ki. Servis ile iletişime geçin. Fiziksel yapacağınız bir işlem değil gibi görünüyor.
Caps lock sorunu diye geçiyor bazı yerlerde ama kesinlikle bozuk mudur diyosunuz hiçbi şansım yok mu

Hocam başka klavye taktığınızda olmuyormuş.

Bu bağlamda %100 klavye. 🎭

Aslında klavyeyi başka bilgisayarda da denemek iyi olur.
Yazılımsal mı diye de düşündüm hani ama dediğiniz daha büyük ihtimal. Değişim formu açtım sinerjiye, süreçteki olumlu olumsuz yönleri burada paylaşmaya çalışırım herkese faydalı olması için.

Yazılımsal mı diye de düşündüm hani ama dediğiniz daha büyük ihtimal. Değişim formu açtım Sinerji'ye, süreçteki olumlu olumsuz yönleri burada paylaşmaya çalışırım herkese faydalı olması için.

İnşallah olumlu sonuçlanır hocam. Geçmiş olsun, süreç hakkında bilgilendirme yaparsanız dediğiniz gibi iyi olur. :)

İyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı