DoğukanDe Kilopat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #1 RAM 16 gb Ekran kartı gtx 1650 super İşlemci AMD Ryzen 5 3500 Merhaba dün bilgisayarımı açtığımda bu hatayı almaya başladım hem Steam hem Spotify açılmıyor bu hata yüzünden.
Merhaba dün bilgisayarımı açtığımda bu hatayı almaya başladım hem Steam hem Spotify açılmıyor bu hata yüzünden.
ZiyaKerimov Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ RTX3070 Gaming X Trio AMD Ryzen 5 5600 MSİ B550m PRO VDH Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2024 #2 DoğukanDe dedi: Merhaba dün bilgisayarımı açtığımda bu hatayı almaya başladım hem Steam hem Spotify açılmıyor bu hata yüzünden. Eki Görüntüle 2280571 Eki Görüntüle 2280570 Genişletmek için tıkla... bağlantıdaki dosyayı indir, "C:\WINDOWS\System32" adresine kopyala kernelbase.dll free download | DLL‑files.com Download kernelbase.dll free! Fix DLL missing error. Solve it yourself or get help using DLL‑files.com Client to fix DLL error automatically. www.dll-files.com
DoğukanDe dedi: Merhaba dün bilgisayarımı açtığımda bu hatayı almaya başladım hem Steam hem Spotify açılmıyor bu hata yüzünden. Eki Görüntüle 2280571 Eki Görüntüle 2280570 Genişletmek için tıkla... bağlantıdaki dosyayı indir, "C:\WINDOWS\System32" adresine kopyala kernelbase.dll free download | DLL‑files.com Download kernelbase.dll free! Fix DLL missing error. Solve it yourself or get help using DLL‑files.com Client to fix DLL error automatically. www.dll-files.com
DoğukanDe Kilopat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #3 ZiyaKerimov dedi: bağlantıdaki dosyayı indir, "C:\WINDOWS\System32" adresine kopyala kernelbase.dll free download | DLL‑files.com Download kernelbase.dll free! Fix DLL missing error. Solve it yourself or get help using DLL‑files.com Client to fix DLL error automatically. www.dll-files.com Genişletmek için tıkla... denemdim ve böyle bir engel ile karşılaşıyorum Dosya Ekleri a2.PNG 10,7 KB · Görüntüleme: 60
ZiyaKerimov dedi: bağlantıdaki dosyayı indir, "C:\WINDOWS\System32" adresine kopyala kernelbase.dll free download | DLL‑files.com Download kernelbase.dll free! Fix DLL missing error. Solve it yourself or get help using DLL‑files.com Client to fix DLL error automatically. www.dll-files.com Genişletmek için tıkla... denemdim ve böyle bir engel ile karşılaşıyorum
ZiyaKerimov Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ RTX3070 Gaming X Trio AMD Ryzen 5 5600 MSİ B550m PRO VDH Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2024 #4 DoğukanDe dedi: denemdim ve böyle bir engel ile karşılaşıyorum Genişletmek için tıkla... 1.Windows kurulu olduğu disk'e(genelde C diski olur) sağ tıkla 2.Özelliklere tıkla. 3.Güvenliğe bas o kısmın görüntüsünü at
DoğukanDe dedi: denemdim ve böyle bir engel ile karşılaşıyorum Genişletmek için tıkla... 1.Windows kurulu olduğu disk'e(genelde C diski olur) sağ tıkla 2.Özelliklere tıkla. 3.Güvenliğe bas o kısmın görüntüsünü at
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.953 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #5 DoğukanDe dedi: Denemdim ve böyle bir engel ile karşılaşıyorum Genişletmek için tıkla... @ZiyaKerimov un dediklerini yap, Ya da take ownership(sahiplik alma) indir C:\WINDOWS\System32nin sahipligini al, DLL'yi ekle.
DoğukanDe dedi: Denemdim ve böyle bir engel ile karşılaşıyorum Genişletmek için tıkla... @ZiyaKerimov un dediklerini yap, Ya da take ownership(sahiplik alma) indir C:\WINDOWS\System32nin sahipligini al, DLL'yi ekle.
DoğukanDe Kilopat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #6 ZiyaKerimov dedi: 1.Windows kurulu olduğu disk'e(genelde C diski olur) sağ tıkla 2.Özelliklere tıkla. 3.Güvenliğe bas o kısmın görüntüsünü at Genişletmek için tıkla... snop02 dedi: @ZiyaKerimov un dediklerini yap, Ya da take ownership(sahiplik alma) indir C:\WINDOWS\System32nin sahipligini al, DLL'yi ekle. Genişletmek için tıkla... sorun kendiliğinden çözüldü anlamadığım bir şekilde şuan bir sorun yok yardımlarınız için teşekkür ederim Dosya Ekleri 2323.PNG 49,4 KB · Görüntüleme: 53
ZiyaKerimov dedi: 1.Windows kurulu olduğu disk'e(genelde C diski olur) sağ tıkla 2.Özelliklere tıkla. 3.Güvenliğe bas o kısmın görüntüsünü at Genişletmek için tıkla... snop02 dedi: @ZiyaKerimov un dediklerini yap, Ya da take ownership(sahiplik alma) indir C:\WINDOWS\System32nin sahipligini al, DLL'yi ekle. Genişletmek için tıkla... sorun kendiliğinden çözüldü anlamadığım bir şekilde şuan bir sorun yok yardımlarınız için teşekkür ederim