Windows 10 Pro Key alabileceğimiz siteler?

ahmtgny

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar. Win 10 Pro Key almam lazım. Nereden alabilirim? Güvenilir site var mı?

Merhaba Ahmet Bey. Sizin için araştırdım baktım. Fiyat aralığınız nedir bilemiyorum fakat aralarında en güvenli olduğunu düşündüğüm bir tane buldum.
Açıklamasında 2 ay garantiye sahip olduğu, tek kullanımlık olduğu yazıyor. Ürün Çiçek Sepetinde.
Desteği mevcut yani herhangi bir problemle karşılaşırsanız sorabiliyorsunuz. Çiçek Sepeti onaylamış.
Burada da linki: Windows 10 Pro 32-64 Bit Dijital Lisans Anahtarı

Önerim: İnternette satılan keyler ne kadar ucuz veya aktif edilebilir olursa olsun bu tür özellikle işletim sistemi gibi ürünlerde orjinalini almak makbule geçer. Ucuz olmasının nedeni ithalatçı oluyorlar ve nereden geldiğini bilmediğimiz bir şekilde toplu alınıyor bu yüzden %100 güvenilir olmayabiliyor hepsi. Ayrıca her zaman yasal olmayabiliyor. Bu sebepten ötürü her ihtimale karşın orjinalini almanızı öneririm.

İsteğe bağlı olarak orjinal ürün: Windows 10 Edinin | Microsoft

Umarım yardımcı olabilmişimdir Ahmet Bey iyi geceler dilerim. -B

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar. Win 10 Pro Key almam lazım. Nereden alabilirim? Güvenilir site var mı?

Bütçe belirtmemişsiniz. En güvenilir site tabii ki kendi sitesidir

Hocam, yorumlara bakarak alabilirsiniz. Genelde OEM lisans gönderiyorlar. Çoğumuz kullanıyoruz.

Teknolisans diye bir siteden aldım. Umarım sıkıntı çıkmaz. Yarın teslim edilecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…