Windows 10 Pro key almak için site önerisi

Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci

Merhaba, yeni bilgisayar aldım ve doğal olarak hem yazıyı kaldırmak hem de kişiselleştirmeler için Windows'u etkinleştirmem gerekiyor. Memnun kaldığınız bir key sitesi var mı?

Mümkünse 60₺'yi geçmesin, güvenilir site ise 90₺'ye kadar çıkarım.

Son düzenleme:

En ucuz burada.

Forumda bilinen bir site ise sağlamlisans dan almak istiyorum.

OEM lisans mı göremedim.

OEM diye satılan 140₺, sanırım başka site bulmalıyım. Softixir ve Pintipin siteleri var birde.

Hocam bu fiyata değmez. En ucuz PttAVM'de. Satıcıyı beğenmediysen başka satıcılarda da var. Ben 30 liraya retial lisans almıştım 4 aydır kullanıyorum.

En ucuz PttAVM'de. Satıcıyı beğenmediysen başka satıcılarda da var. Ben 30 liraya retial lisans almıştım 4 aydır kullanıyorum.
PttAVM'deki çoğu satıcıda inceleme yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende almak istiyorum fakat PC'ye falan zararı vs olur mu 3 hafta önce topladım 70 k para verdim sisteme çöp olsun istemiyorum

Bende almak istiyorum fakat PC'ye falan zararı vs olur mu 3 hafta önce topladım 70 k para verdim sisteme çöp olsun istemiyorum
Key ile virüs girmesi imkansız gibi birşey.

Bildiğim tek kötü ihtimal lisans patlıyor ve Windows'u etkinleştirin yazısı geri geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…