Windows 10 Pro Key Etkinleşmiyor

Yer
Konya
Daha fazla  
Merhaba ben temiz Windows 10 Pro kurulumumu yaptım. Gittigidiyor üzerinden 11 liralık Key satın aldım fakat etkinleşmiyor. Etkinleştirmeye çalıştırırken hata veriyor. "Windows 10 Pro çalıştırıyorsunuz. Girdiğiniz ürün anahtarı bu sürümü etkinleştirmek için kullanılamaz" diye hata veriyor. Satın aldığım kişiyle mesaj attım yanıt bekliyorum. O arada sizlerden de bilgi almak istedim.
Hata kodu: 0xc004f210

İlk önce ShowKeyPlus programı ile verdiği Key hangi Windows sürümüne ait ona bak sonra ona göre ilerlenir.
Satıcı geri dönüş yaptı. Kurduğum işletim sisteminin versiyonun ne olduğunu sordu. Bende baktım sürüm 1511'miş. Bunun çok eski olduğunu güncellemem için link verdi. Güncelledikten sonra sorun olmayacağını söyledi. Bakalım şimdilik satıcının dediğini yapayım. Sonuç ne olacak ben böylelikle göreceğim. Verdiği link bu :

Sen gene de programla Key'in 10 Pro'ya ait olduğundan emin ol. Eğer 10 Pro ise kurduğun kurulum cihazının da 10 Pro olduğundan emin daha yeni kurduysan güncelleme ile uğraşma 2004 ISO'sunu indir. Onunla temiz kurulum yap.

İnternet bağlantısını kesip, yeniden başlatıp öyle deneyin.

Satıcının söylediği yöntemi deneyeyim. Olmazsa İnternet'i kesip senin dediğini deneyeceğim.
İlk önce ShowKeyPlus programı ile verdiği Key hangi Windows sürümüne ait ona bak sonra ona göre ilerlenir.

Bu arada verdiğin linkte sorun var galiba giriş yapamıyorum "not found" diyor.
Tamamdır siteye şimdi giriş yapabildim.
Arkadaşlar sorun çözüldü. Satıcının dediği gibi Windows sürümüm eskiymiş. Güncelleyip tekrar aynı ürün anahtarı ile etkinleştirdim oldu. Yardımlarınız için size de teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı