Littman Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, benim PC'min Windows 10 sürümü bitti ve internetten almak istiyorum. Güvenilir site önerebilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba, benim PC'min Windows 10 sürümü bitti ve internetten almak istiyorum. Güvenilir site önerebilir misiniz?
vnd3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 1.007 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bölge Yöneticisi 5 Ekim 2020 #2 Yazılımbudur.
Littman Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #3 Peki kalıcı mıdır? Mesela anakart değiştiğinde gider mi?
TahsinOnemli Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #4 Littman dedi: Peki kalıcı mıdır? Mesela anakart değiştiğinde gider mi? Genişletmek için tıkla... Gider. Oem versiyon aynı sistem özelliklerinde tanımlıdır, değiştiği dakika gider... Pico var yersen
Littman dedi: Peki kalıcı mıdır? Mesela anakart değiştiğinde gider mi? Genişletmek için tıkla... Gider. Oem versiyon aynı sistem özelliklerinde tanımlıdır, değiştiği dakika gider... Pico var yersen
Littman Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #5 Peki Retail alsak?
TahsinOnemli Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #6 Littman dedi: Peki Retail alsak? Genişletmek için tıkla... Anlam veremediğim şeydir bu retail. Microsoft salak mı da gidip kendi sitesinde 1.900 ₺'ye sattığı Win 10 Pro yu retail diye ucuzayazılım adı altındaki yerlerde 250 tl ye sattırsın ve istediğin kadar bilgisayarda kullanabilesin...
Littman dedi: Peki Retail alsak? Genişletmek için tıkla... Anlam veremediğim şeydir bu retail. Microsoft salak mı da gidip kendi sitesinde 1.900 ₺'ye sattığı Win 10 Pro yu retail diye ucuzayazılım adı altındaki yerlerde 250 tl ye sattırsın ve istediğin kadar bilgisayarda kullanabilesin...