El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 23 Nisan 2022 #11 VIN dedi: OEM key alıp korsan kullanmak yerine etkinleştirmeden kullanabilirsiniz. Paranız boşa gitmemiş olur. Genişletmek için tıkla... Bir süreden sonra kullanılmaz hale getiriliyor.
VIN dedi: OEM key alıp korsan kullanmak yerine etkinleştirmeden kullanabilirsiniz. Paranız boşa gitmemiş olur. Genişletmek için tıkla... Bir süreden sonra kullanılmaz hale getiriliyor.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 23 Nisan 2022 #12 Abdul0234 dedi: Windows'u tam olarak kullanabilmek için gerekli olan bir çeşit şifre/anahtar. lazımsa verebilirim. %100 etkinleştiriyor. (ben kullandım ama bir daha kullanılır mı bilemem.) VK7jg-nphtm-C97jm-9MPGT-3V66t Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarı sadece 1 bilgisayar için geçerlidir.
Abdul0234 dedi: Windows'u tam olarak kullanabilmek için gerekli olan bir çeşit şifre/anahtar. lazımsa verebilirim. %100 etkinleştiriyor. (ben kullandım ama bir daha kullanılır mı bilemem.) VK7jg-nphtm-C97jm-9MPGT-3V66t Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarı sadece 1 bilgisayar için geçerlidir.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 23 Nisan 2022 #13 Captain Rex dedi: Windows'u etkinleştirip orijinal olarak kullanmak için lisans anahtarı. Genişletmek için tıkla... Yani Windows gibi bir şey mi alamadım?
Captain Rex dedi: Windows'u etkinleştirip orijinal olarak kullanmak için lisans anahtarı. Genişletmek için tıkla... Yani Windows gibi bir şey mi alamadım?
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 23 Nisan 2022 #14 VIN dedi: OEM key alıp korsan kullanmak yerine etkinleştirmeden kullanabilirsiniz. Paranız boşa gitmemiş olur. Genişletmek için tıkla... El Quvava dedi: Tabi ki alabilirsiniz ama crack oluyor Genişletmek için tıkla... Abdul0234 dedi: Ben kullandım ama bir daha kullanılır mı bilemem. Genişletmek için tıkla... Abdul0234 dedi: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T Genişletmek için tıkla... Crack kullanmanıza gerek yok.
VIN dedi: OEM key alıp korsan kullanmak yerine etkinleştirmeden kullanabilirsiniz. Paranız boşa gitmemiş olur. Genişletmek için tıkla... El Quvava dedi: Tabi ki alabilirsiniz ama crack oluyor Genişletmek için tıkla... Abdul0234 dedi: Ben kullandım ama bir daha kullanılır mı bilemem. Genişletmek için tıkla... Abdul0234 dedi: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T Genişletmek için tıkla... Crack kullanmanıza gerek yok.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 23 Nisan 2022 #15 My Funny Valentine dedi: Yani Windows gibi bir şey mi alamadım? Genişletmek için tıkla... Windows'unu etkinlestiriyorsun yani kisitlama kalkıyor.
My Funny Valentine dedi: Yani Windows gibi bir şey mi alamadım? Genişletmek için tıkla... Windows'unu etkinlestiriyorsun yani kisitlama kalkıyor.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 23 Nisan 2022 #16 My Funny Valentine dedi: Yani Windows gibi bir şey mi alamadım? Genişletmek için tıkla... Evet satın almanız lazım Windows'u.
My Funny Valentine dedi: Yani Windows gibi bir şey mi alamadım? Genişletmek için tıkla... Evet satın almanız lazım Windows'u.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 23 Nisan 2022 #17 El Quvava dedi: Bir süreden sonra kullanılmaz hale getiriliyor. Genişletmek için tıkla... Format atmaya üşendiğimden uzun bir süre boyunca Windows 10 Pro etkinleştirmeden kullanmıştım. Yakın zamanda bir değişiklik oldu mu bilemem.
El Quvava dedi: Bir süreden sonra kullanılmaz hale getiriliyor. Genişletmek için tıkla... Format atmaya üşendiğimden uzun bir süre boyunca Windows 10 Pro etkinleştirmeden kullanmıştım. Yakın zamanda bir değişiklik oldu mu bilemem.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 23 Nisan 2022 #18 Peki nereden ucuz lisanslı Windows 10 Pro veya Home alabilirim ve Windows 10 Pro ve Home'un Ark'ı nedir?
Peki nereden ucuz lisanslı Windows 10 Pro veya Home alabilirim ve Windows 10 Pro ve Home'un Ark'ı nedir?
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 23 Nisan 2022 #19 My Funny Valentine dedi: Peki nereden ucuz lisanslı Windows 10 Pro veya Home alabilirim ve Windows 10 Pro ve Home'un Ark'ı nedir? Genişletmek için tıkla... PttAVM'den.
My Funny Valentine dedi: Peki nereden ucuz lisanslı Windows 10 Pro veya Home alabilirim ve Windows 10 Pro ve Home'un Ark'ı nedir? Genişletmek için tıkla... PttAVM'den.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 23 Nisan 2022 #20 VIN dedi: Format atmaya üşendiğimden uzun bir süre boyunca Windows 10 Pro etkinleştirmeden kullanmıştım. Yakın zamanda bir değişiklik oldu mu bilemem. Genişletmek için tıkla... Hocam ben çok rahatsız olurum. Kişiselleştirme, watermark windows etkinleştirme yazısı, vb..
VIN dedi: Format atmaya üşendiğimden uzun bir süre boyunca Windows 10 Pro etkinleştirmeden kullanmıştım. Yakın zamanda bir değişiklik oldu mu bilemem. Genişletmek için tıkla... Hocam ben çok rahatsız olurum. Kişiselleştirme, watermark windows etkinleştirme yazısı, vb..