Windows 10 Pro Key nereden alınır?

Orijinal alıcaksanız windows sitesi ama 1000 tl üstü. 30 tl'ye kadar windows keyleri var(Sorun yok çalışıyor), CMD üzerinden kod ile de bedava aktif ediliyor.

Siz aldınız mı buradan Retail Key?

Ben almadım ama bu forumda olduğum zamandan beri takipteyim. Yazılımbudur sitesinin sahtekarlığından ve sağlam lisansın kullananlarca olan beğenisine ve güvenirliğine bu forumdaki arkadaşlar sayesinde inandım ve doğrudur. Ben sağlam lisans ile tanışmadan almıştım eğer alacak olsam sağlam lisansdan alırım.

Ben almadım ama bu forumda olduğum zamandan beri takipteyim. Yazılımbudur sitesinin sahtekarlığından ve sağlam lisansın kullananlarca olan beğenisine ve güvenirliğine bu forumdaki arkadaşlar sayesinde inandım ve doğrudur. Ben sağlam lisans ile tanışmadan almıştım eğer alacak olsam sağlam lisansdan alırım.
Ben Yazılımbudur'dan aldım sahtekarlığa kurban gittim eğer kesin MAK falan değilse Retail'se gerçekten ben de alabilirim.

Şöyle söyleyeyim. Geçen gün tavsiye ettiğim forumdan bir kişi almış o Home Retail almış ve bana OEM olduğunu söyledi. Ona canlı yazışmadan söylemesini söyledim. Söylemiş bazen böyle olabiliyor demişler ama bu sefer de WhatsApp danışma hattını verdim. Ve tekrar Retail olarak vermişler kod yani sorun olsa çözüyorlar üstelik MAK vermiyorlar. Alınca CMD'ye slmgr /dli yaz kodun türünü sana gösterir.

Sağlam lisans destek whatsapp - telefon: 0533 823 3241.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı