Windows 10 Pro Key nereden alınır?

Çözüm
Durmaplay veya Oyunfor.com üzerinden gönül rahatlığıyla alınabilir. Ben şahsen DurmaPlay'i tavsiye ediyorum.
Yanlış Bilgilendirme
Öncelikle birçok sitede ucuza Windows 10 mevcut. Satın alırken dikkat edin tek kullanımlıktır çoğu kodlar. Yani sisteminize herhangi bir problemden ötürü format atarsanız, yeniden kod satın almanız gerekecektir.
Şuradan satın alabilirsiniz: Windows 10 PRO x64
Tek kullanımlık almak istiyorsanız: Tek kullanımlık Windows 10 PRO x64

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle birçok sitede ucuza Windows 10 mevcut. Satın alırken dikkat edin tek kullanımlıktır çoğu kodlar. Yani sisteminize herhangi bir problemden ötürü format atarsanız, yeniden kod satın almanız gerekecektir.
Şuradan satın alabilirsiniz : Windows 10 PRO x64
Tek kullanımlık almak istiyorsanız : Tek kullanımlık Windows 10 PRO x64
Durmaplay'de yazan ''Tek Kullanımlıktır.'' ibaresine çok takılmayın. Windows 10'da bir kere etkinleştirme yapıldığı zaman anakartınız değişmediği sürece istediğiniz kadar format atabilirsiniz. Windows 10 sürüm 1709'da etkinleştirme yaptım. Daha sonra sürüm 1803'e format atarak geçtim ve kendiliğinden etkinleşme gerçekleşti. Tek dikkat edilmesi gerek husus eğer Windows 10 Pro key aldıysanız formatı da Windows 10 Pro atmalısınız.

Şuradan satın alabilirsiniz : Windows 10 PRO x64
Tek kullanımlık almak istiyorsanız : Tek kullanımlık Windows 10 PRO x64
OEM Key'ler bir kez girildiğinde Anakart'a entegre olurlar. Anakart değişmediği sürece süresiz kullanılabilir.

Windows 10 Pro key almak istiyorum fakat alabileceğim güvenilir siteler hakkında bilgim yok. Keyi aldıktan sonra temiz kurulum ile keyi aktif etmem yeterli mi?
Eğer hâlâ key almadıysan elimdeki fazlalik Windos 10 pro keyi sana satabilirim Durmaplayden geçen hafta cuma günü 35 tlye aldim fakat boşuna almışım, kullanmayacagim. Eger almak istersen ayni fiyattan satabilirim böylece ikimizin de işi gorulmus olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı