Windows 10 Pro Key nereden alınır?

klasart

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde FreeDOS bir laptop satın aldım. Bugün elime geldi şükür UEFI Windows 10 Pro'yu kurdum. Oyunları yüklemeye başladım ama ürün kodum olmadığı için lisans etkin değil. Güvenilir ucuz Windows 10 Pro Key siteleri nereler?

Hocam burada lisans çeşitleri var inceleyebilirsiniz. Aslında pek çok yer var.

Yazılımbudur'dan 1 saat önce aldım. Aynı firma, çünkü destek telefonları bile aynı. Telefonda sorduğumda, OEM key dediler. Gelen key MAK. en az 20'şer kere iki telefonlarını da aradım. Canlı desteğe de mesaj attım. Dönen yok.

Ben Gittigidiyor'dan 3₺'ye almıştım Retail değil ama farklı fiyatlara Retail olanlar vardı.

Ben Gittigidiyor'dan 3₺'ye almıştım Retail değil ama farklı fiyatlara Retail olanlar vardı.

Şey yazmayı unutmuşum şirket kodu gönderiyorlar Windows 10 Enterprise oluyor yani kodun belli bir kullanıcıyı geçtikten sonra patlama ihtimali var ama satış yapanlar belli bir sayıdan sonra aynı kodu satmıyorlar diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…