@Emma Stone hocam merhaba aşağıdaki linkten aldığım ürün elime ulaştı ve deneyimlerimi sizle paylaşmak istedim. Kod geldiğinde direk olarak etkinleştirmeyi denedim ve kod başka bir cihazda kullanılıyor gibi bir uyarı geldi bunun üstüne gelen maile baktım etkinleştirme ile ilgili bir video atmış onu da aşağı bırakıyorum. Bu yöntem ile etkinleştirmemi yaptım herhangi bir program vs kullanmadan Windows üzerinden etkinleştirme yaptım fakat biraz uğraştırdı 10 dk kadar.
Sonuç olarak baktım ve ürün Retail bir key açıkçası OEM'e de razıydım ama Retail olması çok iyi oldu eğer almayı düşünüyorsanız önerebilirim biraz uğraştırıyor ama fiyatı oldukça iyi.
Windows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisans Anahtarı Windows 10 Pro, Windows 10 Pro key, Win 10 key, Windows 10 key, windows 10 lisans, win10lisans, windows 10 pro lisans, win 10 pro key, PTTAVM Güvencesiyle. - 2024
Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Retail Lisans Key. Güvenli ödeme anında teslimat.
www.saglamlisans.com
Bilinirliği dikkatimi çekti. Ürün açıklamasında belirtilen gibi Retail çıktı. Öneririm. 20-30TL'ye satılan adı üstünde "Retail" keyler bana pek güven vermiyor.
Konu tamda benim key aradığım zamana denk geldi biraz önce aşağıdaki siteden win 10 lisansı aldım, direkt mailime geldi 5 dakikada. Hemen de aktif oldu eğer hala araştıran veya almayı düşünen varsa burayı tavsiye ederim kafanız rahat olsun. Windows 10 Pro Key Satın Al - Orijinal Lisans Anahtarı